بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانی من تا ظهر می برم حدود 3 ماه هزینه اش 80 بود البته یه یک ماهی تا غروب ردم که میشد 140 اگه اشتباه نکنم از اول مهر بود ولی از مهد قاصدک حیلی تعریف می کنن البته قصر شادی هزینه ا نسبت به بقیه بهتر بود
از دی که گذشت هرچه گویی خوش نیست ، خوش باش و زدی مگو که امروز خوش است
سلام .من دخترم رو 2ساله که مهد ملائک میبرم .مهد خیلی خوبیه .محیط تمیزوزیبایی داره.پرسنلش هم خیلی مهربون و دلسوزن.سطح خدمات آموزشیش هم خیلی بالاست.من خیلی تحقیق کردم تا این مهد رو انتخاب کردم.با آرامش خاطر بچه ات رو بزار اونجا.مطمئنم که تا مدرسه بره از اونجاتکونش نمیدی.
با سلام.من به تازگی به اندیشه فاز ۳ نقل مکان کردم.دنبال یه مهد خوب برای پسرم میگردم...باید از صبح تا ۴ اونجا بمونه..ممنون میشم اگه میشناسید به من مهد خوبی رو معرفی کنید..
تو اندیشه مهدکودک زیاده باید خودت از نزدیک ببینی به نظرات بسنده نکنی از نظر من لب خندون تو ۶ غربی مهدکودک خوبیه من قبلا پسرم رو میبردم الانم خواهرزادم اونجا میره
به نظر من مهدکودک لب خندون تو فاز ۱ ۶ غربی خیلی خوبه دخترم رو اونجا میبرم تازه اینستاگرامشون رو ببینی متوجه سطح اموزششون میشی تو اینستا سرچ کن مهدکودک لب خندون