2777
2789
عنوان

پیج فروش بچه

4070 بازدید | 40 پست

بچه ها الان تو ی پیج دیدم ی پسر بچه، ی هفتشه گذاشته برا فروش. عکسشم برام فرستاد. خ دلم سوخت.. 

کسی با این پیج ها کاری نداره یعنی؟؟ 

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاه برداریه

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
جرمه

نمیدونم. زده بود نوزاد آبی برای واگذاری. من همینجوری پرسیدم. عکسشو فرستاد برام. خ دلم گرفت

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
نمیدونم. زده بود نوزاد آبی برای واگذاری. من همینجوری پرسیدم. عکسشو فرستاد برام. خ دلم گرفت

ابی چیه 

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

یکی از این طرق میخواس بچه بگیره  بچه رو نشونشم دادن پول واریز کردن طرف کلا غیبش زد

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
وای نععع. اینارو از بیمارستان میدزدن و به پدرمادرش میگن که بچه تون مرده.خداازشون نگذره

وا مگه میشه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

دوست من هفت سال پیش خرید بچشو

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
وای نععع. اینارو از بیمارستان میدزدن و به پدرمادرش میگن که بچه تون مرده.خداازشون نگذره

عع؟ نمیدونم. عکس ک فرستاد بچه خ ناز بود.. اما لباساش بزرگ بود. انگار نداشتن و بخاطر فقر بود

ابی چیه 

پسر 

دوست من هفت سال پیش خرید بچشو

واا مگه میشهه 

واا مگه میشهه 

شد دیگه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺