2777
2789

سلام مرسی که وقت میزارین

امتحان بانک که دادین چطور بود و چه توصیه‌ای برای قبولیش دارین؟ شنیدم خیلی سخته...

به نظرتون کنار مدرک حسابداری چه مدرکی توی اینکار بیشتر کمک میکنه؟

لطفا هرتوصیه‌ای خوبی که دارین بگین خیلی ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  اره قبولیش سخته نسبت ب جاهای دیگه مدرک خاصی نمیخواد ک بهت کمک کنه و تاثیر نداره فقط ازمو ...

میشه راجب امتحانش یکم توضیح بدی و بگی بهتره چیکار کنی برای امتحان هاش ؟

میشه راجب امتحانش یکم توضیح بدی و بگی بهتره چیکار کنی برای امتحان هاش ؟

من چون کار خاصی نکردم واقعا نمیدونم

ولی دیدم ک کلا کتابای استخدامی زیاده و فایل ای استخدامم خیلی تعریف میکنن تستاشو

من  اره قبولیش سخته نسبت ب جاهای دیگه مدرک خاصی نمیخواد ک بهت کمک کنه و تاثیر نداره فقط ازمو ...

عزیزم میشه سوال بپرسم لطف میکنید جواب بدین از خیلیا پرسیدم جوابشون ابهام داره همش

برای ازمون استخدامی باید هر کس کتابای مخصوص رشته اش رو بخونه یا ن هر ازمون منبع سوالاتش و تخصصش مشخصه همه میرن از اونا میخونن واسه امتحان،ممنون میشم جواب بدین رشته ام حسابدار هست هنو ۱ترم تا فارق تحصیلیم مونده

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
عزیزم میشه سوال بپرسم لطف میکنید جواب بدین از خیلیا پرسیدم جوابشون ابهام داره همش برای ازمون است ...

ازمون استخدامیا باهم فرق دارن

بعضیاشون منابع یکسانه بعضیا برای هر رشته متفاوته

موقع ثبت نام تو سایت منابع رو میگن همونو میخونید 

یا از قبل میتونید اونایی ک معمولا مرتبطه رو بخونید

ازمون استخدامیا باهم فرق دارن بعضیاشون منابع یکسانه بعضیا برای هر رشته متفاوته موقع ثبت نام تو سای ...

اهاا خیلییی ممنون،یعنی حتما قبلش منابع رو میگن اگ‌مشترک باشه یا ن هر رشته مخصوص خودش،مدت زمان ثبت نام تا ازمون چقدره معمولا؟ی ماه یا بیشتر

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
گاهی دو هفته گاهی دو ماه متفاوته از قبل اماده باشی خیلی بهتره

خیلی ممنون گلم،خیلیی استرس استخدام رو دارم افسردگی گرفتم شدید با اینک هنوز ۲ترم تا فارق تحصیلیم هست

تشکر ک وقت گذاشتین❤❤❤

ن عزیزم استرس نداره خیالت راحت حالا فعلا زوده با ارامش هر چی صلاحه همون میشه

ممنون عزیز دلم💞🙏