2777
2789

بعدش تاپیکمو بترکونید لطفن

چند شب موندم خونه ی مادر شوهرم که شهر دیگس 

شوهرم توقع داره رابطه داشته باشیم شبا ولی من موذبم لذت نمیبرم که هیچ اذیتم میشم

ولی اون درکی نداره  انگار بیشتر لذت میبره وقتی بقیه بیرونن ما تو اتاق باشیم

من دوست دارم برگردم خونه هم از ترس اینکه بقیه متوجه شن هم اینکه نکنه حامله شم

شمتو دوران ا نامزدیتون شرایط  و چجوری کنترل میکردین

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

کنترل نمیخواد ک کسی نمیاد ک تو اتاق نترس 

اهنگم بزار 

کاندوم استفاده کن 

سخت نگیر

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

آهان نامزدی پس 

رابطه کامل نداشته باشین عزیزم 

من و شوهرم هم اینجوری عهد بسته بودیم باهم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنترل نمیخواد ک کسی نمیاد ک تو اتاق نترس اهنگم بزار کاندوم استفاده کن سخت نگیر

وای اهنگ که خیلی ضایعس روم نمیشه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
آهان نامزدی پس رابطه کامل نداشته باشین عزیزم من و شوهرم هم اینجوری عهد بسته بودیم باهم

ما خیلی وقته داریم عزیزم دیگه نمیتونم جلوشو بگیرم اشتباه کردم

وای اهنگ که خیلی ضایعس روم نمیشه

خوب فقط پنج دیقه نذار ک کلا بزار دوساعت پلی بشه 😁

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

خوب فقط پنج دیقه نذار ک کلا بزار دوساعت پلی بشه 😁

😂😂😂😂

ما خیلی وقته داریم عزیزم دیگه نمیتونم جلوشو بگیرم اشتباه کردم

اتفاقا اگر از همسرت مطمعنی اشتباه نیس

ما شهر دیگه بودیم میومدم خونشون ۱ هفته میموندم خیلی شرایط سختی بود شوهرم خیلی اصرار می‌کرد آخرشم تو ...

ای وای حامله شدی

چجوری پیشگیری  میکردی؟

اتفاقا اگر از همسرت مطمعنی اشتباه نیس

اره خدارو شکر مطمئنم ولی از حامله شدن میترسم  کابوس شده واسم

بدون عقد با همین؟!

نه عقدیم

ای وای حامله شدیچجوری پیشگیری میکردی؟

گاهی کاندوم گاهی طبیعی اون طبیعی کار دستم داد خوبیش این بود که زود عروسی گرفتیم و اومدیم خونه خودمون بديش این بود که شوهرم هنوز خیلی جمع و جور نکرده بود خودشو یعنی می‌خواستیم ۳ سال عقد باشیم ۱ سال کمتر بودیم