2777
2789
عنوان

دوستان و دانشجویان چه نصیحت هایی واسه سال اولی ها دارید؟!🙈🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 39 پست
اولین موضوع رو یادت باشه تو دیگه دانش اموز نیستی اسمشم روشه دانش+اموز یعنی دانشو بهت یاد میدن الان ش ...

درمورد استادها نظرت خوب بود خیلی رو اعصابه وقتی مثلا استاد زیست ات میاد از رو جزوه روخوانی میکنه و میره 🤦‍♀️

موقع انتخاب واحد سریع نباشی کل استادهای خوب رو برداشتن 😑😂

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد استادها نظرت خوب بود خیلی رو اعصابه وقتی مثلا استاد زیست ات میاد از رو جزوه روخوانی میکنه و م ...

حالا خوبه زیست بوده فک کن ما ریاضی یکمون روخونی میکرد از پی دی اف:)))

درمورد استادها نظرت خوب بود خیلی رو اعصابه وقتی مثلا استاد زیست ات میاد از رو جزوه روخوانی میکنه و م ...

اوکی💕

هنوز که انتخاب واحد نکردم انگار گفتن خود دانشگاه کرده🤕حتی ثبت نامم کامل اوکی نشده😅

حالا خوبه زیست بوده فک کن ما ریاضی یکمون روخونی میکرد از پی دی اف:)))

وااای مال ما هم همین بود ولی خداروشکر استادش چندتا سوال نسبتا اسون از رو جزوه داد البته بازم اون ریاضی 1 بود میگن ریاضی 2 سخت تره 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

یدونم کلاسور ببر با خودت 

نمیخواد عین مدرسه ام کلی کیف و کتاب و خودکار رنگی ببری 

قشنگ جزوه هاتو مرتب دسته بندی کن

تو کلاسم اگ دیدی نمیتونی بنویسی ویس بگیر با گوشیت تو خونه جزوه بنویس و پاک نویس کن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اوکی💕 هنوز که انتخاب واحد نکردم انگار گفتن خود دانشگاه کرده🤕حتی ثبت نامم کامل اوکی نشده😅

ترم اول رو معمولا دانشگاه میکنه ولی ترم 2 به بعد با خودت هست باید حواست به چارت درسی، پیش نیاز درسها، ساعت و استاد و همه چی باشه از قبل رو یه برگه بنویسی قبل از انتخاب واحد. 

با بچه های ترم بالا درمورد استادها میتونی پرس و جو کنی. 

کم کم تو همین ترم اول با بچه ها آشنا میشی حالا شما احتمالا مجازی هستی بهتر هم میتونی از طریق گروه های مختلف آشنا بشی 

ترم اول رو معمولا دانشگاه میکنه ولی ترم 2 به بعد با خودت هست باید حواست به چارت درسی، پیش نیاز درسها ...

باشه ممنون

هنوز که زیاد سردرنمیارم ولی فهمیدم که باید سریع باشم تو کارا😊🙈

🥺🥺میگم کنکور انگار راحت تر بود😅😅خیلی استرس گرفتم

نه استرس نگیر من خودم ریاضی و فیزیکو دوست دارم برای همین اگه استادمونم خوب درس نده از منابع دیگه میخونم 

مثل یوتیوب که خیلی منبعای رایگانو خوبی داره 

مکتب خونه هم محتواهای رایگان داره