2777
2789
عنوان

معلم مدرسه غیر انتفاعی

756 بازدید | 21 پست

با وجود دوتا بچه قرارداد بستم. اگرچه خیلی دو دل بودم و یکم برام سخته اما خداروشکر خیلی خوب از پسش براومدم. خانواده ها و بچه ها خیلی راضین. واقعا از تو خونه نشستن خسته شده بودم. حقوقص اصلا مهم نیست. اما خدارو شکر از همه چیش راضیم. خدایا شکرت

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که قبلا تدریس کردید به نظرتون مدارس غیر انتفاعی رشته های مهندسی رو برای تدریس قبول نمیکنند؟دوره ...

تو همکارام از تمام رشته 6ا هستن. مهم اینه که توانایی تدریس و فن بیان خوبی داشته باشی. حتما به مدارس غیرانتفاعی سر بزنید. ناامید نشید بالاخره یکیشون شما رو می‌پذیرن

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
تو همکارام از تمام رشته 6ا هستن. مهم اینه که توانایی تدریس و فن بیان خوبی داشته باشی. حتما به مدارس ...

خیلی سر زدم اولا معرف و پارتی نداشتم و سابقه کار تدریسم نداشتم علاقه دارم به تدریس اما قبول نکردند حتی دوست داشتم از کار دفترداری و اینا شروع کنم امیدوارم بشه ممنون

خیلی سر زدم اولا معرف و پارتی نداشتم و سابقه کار تدریسم نداشتم علاقه دارم به تدریس اما قبول نکردند ح ...

باور کنید من بدون هیچ پارتی و معرفی رفتم. فقط یک رزومه فرستادم دقیقا روز آخر شهریور مدریشون اینقدر باهام تماس گرفتن و صحبت کردند که قبول کردم. یعنی تازه من به زور قبول کردم. قبول دارم معرف یا سابقه داشته باشی زودتر پذیرفته میشی اما توکل کنید به خدا... اگه بتونید از معین بودن در دبستان ها شروع کنید بهتره. یعنی بگید میخوام کمکمی در کنار معلم باشم. چندماه برید همین میشه سابقه تون. 

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
باور کنید من بدون هیچ پارتی و معرفی رفتم. فقط یک رزومه فرستادم دقیقا روز آخر شهریور مدریشون اینقدر ب ...

خدا روشکر براتون اوکی شده برا خانم ها معلمی شغله خوبیه چه جالب تا حالا نشنیده بودم معین بودن 🤔پس برم بگم معلم کمکی برای مدارس غیر انتفاعی اوکی 

خدا روشکر براتون اوکی شده برا خانم ها معلمی شغله خوبیه چه جالب تا حالا نشنیده بودم معین بودن 🤔پس بر ...

ببینید حتی آموزشگاه های زبان. کلاس های تابستانی داخل مساجد هرجا معلم خواستن برید تا یک سابقه بشه. من چند جا قبلا کار کردم و فقط گفتم. اصلا ازم مدرکی مبنی بر سابقه نخواستن. اما معین بشید در مدارس شاید بدون حقوق بگیرنتون شاید هم یک حقوق جزئی بدن اما حداقلش اینه با شیوه ی کار آشنا میشین و از طرفی دهان مدیرا بسته میشه که میگن سابقه😅 چندماه برید دیگه نرید اگه دوست نداشتید

برای حاجتم یک صلوات بفرس