2777
2789

خیلی دلم میخواد مثل گذشته ها تا لنگ ظهر خوااااب باشم نمیشه ولی نمیتونم از ساعت ۶صبح بیدارم خواب ندارم اصلا دو سالم هست شبها کابوس میبینم نمیدونم برم دکتر یا نه ☹الان شوهرم اینجا رو تخت کنار خوابیده تا ظهرم میخوابه ولی من بیدار خو چرا😭قبلا تا دوازده ظهر خواب بودمااا خیلی ام خوب بود نمیدونم کدوم خری گفته سحر خیز باش تا کامروا شوی الان خوابم میاد ولی خوابم نمیبره

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

اختلال خواب پیدا کردی یعنی؟

برو دکتر

ولی دیگه تا ۱۲ ظهر هم طبیعی نیست خب

ظرفیتِ تا لنگ ظهر خوابیدنت تموم شده😁

بزرگترین درد و رنج،درد و رنجِ تبدیل نشدن به جیزی است که توانایی اش را داشتیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاشو تنبلی نکن تو که خودت خوابت نمیره پس یکاری کن شوهرتن خواب از سرش بپره

منم دختر خونه بودم تا ۱۲ و ۳ ظهر خواب بودم ازدواج  کردم کاهش پیدا کرد به ۱۰ طهر الان بچه دارم ۳ ساله دیگه ۷ صبح بییشتر نمیتونم

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
اختلال خواب پیدا کردی یعنی؟ برو دکتر ولی دیگه تا ۱۲ ظهر هم طبیعی نیست خب ظرفیتِ تا لنگ ظهر خوابید ...

😁😁ولی واسه من خوب بود والا آخه سر صبح کارم چیه بیدار شم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

😂😂😂😂وااااییی

واقعا مشکل مهمی پیدا کردی حتما برو دکتر از واجباته تا ظهر خوابیدن بگو اصن آدم معمولی نیستم دیگ عجیب غریب شدم صبح بیدار میشم😂😂😂

دلم ی حس خوب میخاهد مثل چهارشنبه ها زنگ آخر..

مهم عمیق خوابیدنه.

اگه تو طول خواب با لمسهای شوهرت از خواب بیدار نمیشی، یعنی خوابت سالمه

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
خوشبحالتون بیکارید تا لنگ ظهر میخابید😂😂😂

بیکاریم ولی نمیتونم بخوابم لعنتی☹

مهم عمیق خوابیدنه. اگه تو طول خواب با لمسهای شوهرت از خواب بیدار نمیشی، یعنی خوابت سالمه

نه بابا بیدار میشم 

فکر کنم اونموقع که تا 12 میخوابیدی مشکل داشتی الان طبیعیه 

احساس میکنم الان مشکل دارم😁

خوشبحالت

من جونم ب خواب بنده

حاضرم همه زندگیمو بدم تا لنگ ظهر بخابم

وقتی زود بیدار میشم کل سیستم بدنم بهم میریزه

هیچوقتم ب زود بیدار شدن عادت نمیکنم

نمیدونم چیکار کنم🥺🥺🥺

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
نه بابا بیدار میشم 

بازم جای نگرانی نیست، درست میشه

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
منم همینم قبلا تا ۳ ظهر خواب بودم😐 الان ساعت ۳ می‌خوابم ۶ بیدار میشم دیگه تا ساعت ۱۰ شب خوابم نمیگ ...

خیلی بده خییییلی بد