2777
2789
عنوان

لطفا بیاین 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 47 پست
اره صدرصد نگه میداره منم یبار دیدم هنوز یادمه تازه من سه سالم بود و خیلی غیر واضح و تو حالت خو ...

ما خیلی رعایت میکردیم اصلا باورم نمیشه این اتفاق افتاده و نمی دونم باید چیکار کنم 

ما خیلی رعایت میکردیم اصلا باورم نمیشه این اتفاق افتاده و نمی دونم باید چیکار کنم 

بنظر من با ی دکتر روانشناس  کودکان در میون بزار

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سرچ کن تو گوگل

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

بگو خواب دیدی

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
مشاورم هیچی حالیش نیست😑 تاپیک پربازدید یکی گفته بود بچم گفته مامان چجوری بچه بدنیا میاد رفته مشاور ...

وایییی😠😠😠😠

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

دوستان چرا متوجه نیستید 

این همیشه بچه نمیمونه ک بزرگ ک شد میفهمه و یادش میمونه مطمئن باشید یادش میمونه پس راهکارای دروغ بهش بگو  و الکی نگید

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻
من ۵ سالگیم یادم‌نیست اصلا فقط ۶ ،۷ به بعد رو یادمه

خدا کنه ولی آخه انگار اینا خاطرت حساسی هستن، الان تو ذهنش فقط اینه بابا تو رو زده نمی دونم چقدشو دیده اصلا اول فکر کردم چیری ندیده بعد ک صحبت کرد متوجه شدم نه دیده الان اصلا انگار کر و لال هستم الان 

خودمم نفهمیدم چطور توضیح دادم، به نظرت بچه 5 ساله این خاطره رو نگه میداره؟  

معلومهههه ک نگهههه میداره اما نترس منم دیدم الانم ۲۸سالمه دچار مشکل روحی روانی نشدم😁فقط بشین واسش توضیح بده دروغم نگو..چون بالاخره بزرگ میشه و میفهمه بعد فک میکنه تو تموم موقعیتای حساس زندگیش بهش چاخان گفتی و میگی..بگو همه پدر مادرا برای ابراز محبتشون با هم از اینکارا میکنن مثل من و تو ک وقتی همو دوس داریم من لپتو میبوسم دستتو میبوسم بخاطر اینکه بدونی چقد دوستت دارم بابایی هم منو اونجور میبوسه تا من بفهمم چقد دوسم داره تو دوس نداری بایایی عاشق مامان باشه؟با زبون بچگونه خودش حرف بزن باهاش امااا حتمااااا خرف بزن پشت گوش ننداز ی بار میگی تموم میشه میره بخوای پنهانش کنی هم باعث کنجکاوی بیش از حدش میشی هم بلوغ زودرس...بذار تموم سوالاشو ازت بپرسه

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .

من راهکار خودمو گفتم 

مطمئن باش با دروغ گفتن بهش و اینا حل نمیشه

باید کارایی کنی ک از ذهنش پاکشه 

من ترم دوم روانشناسیم والا نمیتونم کمکت کنم بیشتر این وگرنه خیلی ناراحت شدم لطفا لطفا با روانشناس کودکان درمیون بزار بگو میخام از ذهنش پاکشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻شبتون خوش

باز خوبه پسر هست  پسر باشه از لحاظ روحی خیلی فرق میکنه تا دختر ولی بهترین روش مشاور هست 

ولی چند روز زمان بدید و هیج واکنشی نشدن ندید بزارید اگه خودش سوال کرد و پیگیر شد چون ممکنه شما تو ناخودآگاه خودتون بزرگش کردید 

معلومهههه ک نگهههه میداره اما نترس منم دیدم الانم ۲۸سالمه دچار مشکل روحی روانی نشدم😁فقط بشین واسش ت ...

منم فقط از بلوغ زودرس میترسم، عذر میخام به نظرت بچه ها خاطرات از چند سالگی رو نگه میدارن؟! من پدر مادر خودم خیلی رعایت کردن هیچی ندیدم کلا وقتی 17 سالم بود این چیزا رو فهمیدم الان خیلی خیلی نگرانم