2777
2789
عنوان

لطفا بیاین 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 47 پست
معلومهههه ک نگهههه میداره اما نترس منم دیدم الانم ۲۸سالمه دچار مشکل روحی روانی نشدم😁فقط بشین واسش ت ...

منم دیدم ۲۰سالمه الان

ولی ماها چون دختریم خیلی تو رومی‌مون تاثیر نداره ولی پسر فرق داره

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری از دهنش پاک کنم آخه 😭😭

مشاااورررر کووودکااااان

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻
منم فقط از بلوغ زودرس میترسم، عذر میخام به نظرت بچه ها خاطرات از چند سالگی رو نگه میدارن؟! من پدر ما ...

اصلا نگران نباش بستگی داره ب حافظش من خودم از چهار سالگیمو یادمه..بهت ک توضیح دادم با زبون بچگونه بشین باهاش حرف بزن اما دروغ نگو اون الان تنهاااا ترسش اینه ب تو آسیبی رسیده باید بهش اطمینان بدی این کاری ک اون دیده باعث خوشحالی تو میشه نه ناراحتی اینطور روابطش با پدرشم خراب میشه فک میکنه بهت آزار میرسونه اون بچه الان درکی از روابط جنسی نداره فقط نگرانه توعه بخاطر همین میگه کتک خوردی چون نمیدونه چیه..فقط باید بهش اطمینان بدی خوبی و راضی هستی همین

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
منم دیدم ۲۰سالمه الان ولی ماها چون دختریم خیلی تو رومی‌مون تاثیر نداره ولی پسر فرق داره

ربطی ب دختر و پسر بودن نداره عزیرم بچه بچه ست!در مورد آدم بالغ هجده ساله ک حرف نمیزنیم بخوایم تفاوت بگیم..اون درکی از رابطع نداره الان نگران آسیب دیدن مادرشه فقط

من که مشاوارو قبول ندارم کلا از روی یه کتاب یه چیز میخونن و نسخه مشابه برای بچه ها میپیچن  بچه ...

منم مثل شما من تو بزرگ سال هم قبول ندارم در ایران یک روانشناس هست برای کلی بیمار من تو بیمارستان روانی بستری بودم همون دکتری که منو نگاه می‌کرد تخت بغل که معتاد بود هم یکی بود دکتر هاش بعد میخواست با روان‌درمانی و قرص حال منو خوب کنه روی من موقق نشد خودش گفت مرخص کنید 

ربطی ب دختر و پسر بودن نداره عزیرم بچه بچه ست!در مورد آدم بالغ هجده ساله ک حرف نمیزنیم بخوایم تفاوت ...

😭😭😭😭اصلا باورم نمیشه من خیلی رعایت میکردم، از خوابیدنش مطمعن بودم یهو بیدار شده 

ربطی ب دختر و پسر بودن نداره عزیرم بچه بچه ست!در مورد آدم بالغ هجده ساله ک حرف نمیزنیم بخوایم تفاوت ...

درسته حرف شما هم ولی منم به شخصه چون مربی کودک بودم گاهی چیز هایی متوجه میشدم که در سن کودک نبود این باعث بلوغ زود رس میشه و آسیب هایی که داره خیلی بیشتر هست 

ببخشید من هنر جو داشتم ۸ ساله چیز هایی میگفت خوب از والدین خودش دیده بدون شک فردا دجار مشکلات جسمی و روانی میشه ولی دم خارجی ها گرم چقدر با این موضوع راحت کنار اومدن 

😭😭😭😭اصلا باورم نمیشه من خیلی رعایت میکردم، از خوابیدنش مطمعن بودم یهو بیدار شده 

عزیزم چرا انقد غصه میخوری و بزرگش میکنی؟اصلا حس گناه نداشته باش..کاریه ک شده با اعصاب خردی خودتو پیر میکنی فقط الان باید جلوی چیزای دیگه رو بگیری..من خودمو برات مثال زدم ک دیدم اما چون مامانم واسم توضیح داد اندازه مغز اون موقعم هییییچ مشکلی پیش نیومد الانم ک صحنه یادم میاد نه متنفر میشم نه حس خاصی دارم..چون تو ذهنم کاشته شد این ابراز محبت مرد ب زنِ..پسرتو بغلت بگیر با زبان کودکانه بهش اطمینان بده آزاری ندیدی و خوشحالی همین..کجاش سخته..غصه هم نداره

منم مثل شما من تو بزرگ سال هم قبول ندارم در ایران یک روانشناس هست برای کلی بیمار من تو بیمارستان روا ...

چون هدف بچه استارتر بود من اسم بچه رو گفتم بعد هم ویرایشش کردم

دقیقا همینطوره خیلی از مشاور هارو ددیدم توی زندگی خودشون نمیتونن از اون ۴تا کتابشون استفاده کنند یا یه نمونه داشتیم رواتشانس بود بچشو طبق اصول روانشناسی که خونده بود بزرگ کرده بود و یه بچه فوق العاده بیترییت داشت! 

ایشون بنظرم دروغ نباید بگن ولی نباید حقیقتو رو هم بگن که بچه ذهنش به سمت چیز منفی برع

درسته حرف شما هم ولی منم به شخصه چون مربی کودک بودم گاهی چیز هایی متوجه میشدم که در سن کودک نبود این ...

میدونی چرا میگی دم خارجیا گرم؟!چون مثل ما ایرانیا اهل لاپوشونی توی هر زمینه ای نیستن..با صداقت و آرامش همه چیزو توضیح میدن تابو ندارن و از لحاظ روانی سالم می مونن اکثرا..با بچه ها تعارف ندارن و مثل ما با دروغ ذهنشونو پر نمیکنن..اون‌چیزایی ک میگی در سن کودک نبوده و دیده البته ک نباید میدیده چون هیچ جای دنیا مشاهده روابط پدر و مادر درست نیست و آثار سو داره ولی وقتی میبینه نباید کتمان کرد فقط باید با روش صحیح توجیهشون کرد ک باعث بلوغ زودرس نشه و ناراحتی روحی

چون هدف بچه استارتر بود من اسم بچه رو گفتم بعد هم ویرایشش کردم دقیقا همینطوره خیلی از مشاور هارو دد ...

درسته دقیقا نمیدونم چی باید گفت ولی همه اینا بر میگرده به واکنش خود مادر یا پدر من بچه بودم بیدار میشم میبینم مادر پدرم دارن صحبت میکنن که از هم جدا شن هیچ وقت یادم نمیره 

میدونید وقتی بچه چیزی رو با استرس بشنوه یا به بینه سخت فراموش میکنه این موضوع خیلی مهم هست که طرف مقابل چطور با موضوع بر خورد کنه ‌