2777
2789
عنوان

ورم لوزه

186 بازدید | 8 پست

سلام توروخدا کمک کنید دخترم سه سالشه لوزه هاش ورم کردن الان چند شب موقع خواب بد نفس میکشه و خرو پف میکنه خیلی اذیت دکتر گفته باید عمل‌کنین ولی شنیدم با طب سنتی میشه کنترلش کرد کسی هست بتونه کمک کنه  

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ورم لوزه
1
100%
طب سنتی
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزمم چیکار کردی دخترتون عمل کردین؟

سلام نه عملش نکردم از دوران نقاهت بعد عملش خیلی میترسم‌ طاقت درد کشیدنش و ندارم چند ماهه بهش صبح ها ناشتا عسل میدم شبهاهم گلوش و بازوغن سیاه دانه چرب میکنم

عزیزم همین فردا ببرش عملش کنن لوزه سومشو فقط بخدا هرروز میگی کاش زودتر عمل کرده بودم بچم امروز عملش کردم فک کنم تازه فهمیده نفس کشیدن چیه سریع ببر عمل کن  تو تاپیکام دیدم پرسیده بودی گفتم بهت بگم ...من بردم عملش کردم راحت شد اصلاااااا هم بعدش سخت نیست لوزه اصلیا اذیت دارن لوزه سوم راحتع و خرو پف و خر خر اینا همش برا لوزه سومه

کاربری دست دو نفر👧
عزیزم همین فردا ببرش عملش کنن لوزه سومشو فقط بخدا هرروز میگی کاش زودتر عمل کرده بودم بچم امروز عملش ...

ممنونم از لطفت،دختر من سه تا لوزه هاش باید عمل بشه میدونم خیلی اذیت میشه