الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببشتز ادما دورو هستن شوهرم قبل ازدواج منطقی حرف میزد من میگفتم چه شانسی اوردم حالا از من بدبخت تر نیست ی ادم بی منطقیع برخلاف حرفاش برخلاف قول و قراراش
درکت میکنم منم نه میتونم با خانواده ام نه با خواعرام رفت و امد کنم الانم اتاق حبس شدم اقا راحت بخابه ...
اون به من میگه تو برو ولی خودش اکثرا نمیاد وقتی هم که مثلاً میگم بیا بریم کلی متلک و نیس و کنایه بارم میکنه که خودم بیزار میشم آرزو بدلم موند یه بار خودش نگفته بیا. بگه پاشو بریم خونه بابات یا بریم خونه فلان نفر 😑
تا وقتی که پدر و مادر خودش زنده بودن که رفت و آمد برقرار بود و خییلی هم عالی بود براش اما از وقتی او ...
اون اصلا تو موقعیت خوبی نیس چرا میگی بد ذات یکم باهاش همدلی کن باید فک کنه که هنوز خانواده داره کسایی داره وه مثل خانوادشن اگر گارد گرفته علت داره خب لابد احساس میکنه عدالت برقرار نیس