2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا ی راهکار بدین

69 بازدید | 12 پست

شوهرمن ی زندایی داره ک با شوهرم ی سال اختلاف دارن و به شدت زنداییش سر و گوشش میجنبه نسبت ب شوهرمن☺یه سری رفتارهای نابه جا.شوخی ها و حرف های زننده.من هرچه قدر به شدهرم میگم‌گوشش بدهکار نیست و همچنان اصرار به رفت و امد داره هرچهقدر دعوا داریم بی فایدا اس میگه من بخاطر داییم نمیتونم قطع ارتباط کنم.به زنداییش محل نمیدم اصلا باهاش حرف نمیزنم ولی اون هی خودشو میچسبونه ب ما.خودش خودشو دعوت میکنه خونمون.ی جوری ب من میفهمونه ک تو هیچ کاری نمیتونی بکنی من تا وقتی بخوام بیخ گوشتونم و باشوهدت شوخی میکنم و حرف میزنم

توروخدا ی دعایب چیزی بگین ک ارتباطمون قطع شه

حساس شدی اونم از اون زنایی هست که دوست داره رو مخ بره 

شوهرتم انقدر پپه نیست با زندایی بریزه رو هم نگران نباش 

خونسرد رفتار کن و همه چیو عادی جلوه بده همه چیز به تو بستگی داره 

دوستای گلم کاربر خاموش بودم از سال 97 تازه وارد نیستم 🌹❤

رفتار شوهرت با اون چطوره

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار شوهرت با اون چطوره

شوهرم خانواده اش مذهبین ب هیچ کس دست نمیده ولی ب اون میداد.بعد از کلی دعوا الان دیگ دست نمیده ولی اونم گاها دامن‌میزنه ب شوخیاش.هرچی میگم تو اونو مخاطب خودت قرار نده.توباهاش شوخی نکن اما بازم‌میکنه.راستش رفتار شوهرمم بیشتر تو مخمه ک بخاطر من‌ن میگذره از این ارتباط ن حتی سرد میشه باهاش ک اونم بفهمه خودشو جمع کنه

شوهرم خانواده اش مذهبین ب هیچ کس دست نمیده ولی ب اون میداد.بعد از کلی دعوا الان دیگ دست نمیده ولی او ...

درکت میکنم عزیزم آدم ب ی نفر حساس بشه فکرای جور با جور میاد ، من خودم ی دختر خاله دارم اصلا هم اهل اونن کارا نیس ولی همسرم  تحویلش میگره و باهم پیام میدن برا احوال پرسی 

از بس گیر دادم ی روز متوجه شدم پاک کرده  پیام هارو 

ی روز نشستم بهش گفتم اگ بازم چیزی ببینم . منم با پسرخاله تو گرم مگیرم بجان پسرم 

الان حتی شمار شم پاک کرده 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
درکت میکنم عزیزم آدم ب ی نفر حساس بشه فکرای جور با جور میاد ، من خودم ی دختر خاله دارم اصلا هم اهل ا ...

وای خوش ب حالتون من هرچقدر میگم بیشتر لج میکنه تا حرفیم بزنم میگه تو غلط میکنی خودتو با من مقایسه میکمی و هرچی از دهنش دراد بار من میکنه

وای خوش ب حالتون من هرچقدر میگم بیشتر لج میکنه تا حرفیم بزنم میگه تو غلط میکنی خودتو با من مقایسه می ...

وای چقدر ، لجبازه 

رک تو جمع بگو از خانومای  لوس ک می‌چسبند بدم میاد ، بهش تیکه بنداز بفهمه دا زندایی خر 

نمیفهمه دیگ فقط مادرشدهرمن از من بیزار میشه اونوقت

عزیزم به نظر من تمرکزت را از شوهرت و زنداییش بردار و سعی کن برات مهم نباشن و با بچه خودت و... سرگرم شو و بی محلی کن 

تو این تاپیک هم می تونی از این خانم بپرسید خیلی خوب راهنمایی می کنن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5907827&slug=تجربه-رویایی-2&postId=212223131