2777
2789
عنوان

به طرز فجیعی لاغرم...همه فکر میکنن ده سالمه چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 48 پست
داروی گیاهی جنسینگ بخور یه مقدار وزنت بره بالا خود بخود وقتی ادم چاق میشه هیکلشم بهتر میشه.من52کیلو ...

وایییی واقعااا مرسیییی امتحانش میکنممم انشالله منم 45 بشم لااقل مرسی

ببین حانواده ام جوری بودن خرجم میکردن و میکنن اما غر و مسخره کردنشون سره جاشونه همون پارسال که دکتر ...

خرج كردن با مهربان و عاقل بودن فرق ميكنه

مگه دست خودته كه مسخرت ميكنن

وقتي خانواده ادم اين باسن واي به حال غريبه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چیزایی که دیروز خوردی رو بگو ببینم چقد کالری میزنی‌.. اگه کالری شماری کنی میتونی وزن بگیری&nbs ...

دیروزو بگم؟ کل وعده هام؟

یه بشقاب کوچولو شله و نصف بشقاب عدس پلو با گوشت.  صبحانه در حد پونزده لقمه پنیر گوجه

یه سیب

یه بشقاب کوچک سوپ و یه بشقاب سالاد الویه ترشی جات زیاد میخورم دوغ و ماستم خوردم😂 دقیق گفتم نه؟

مرسیییی ولی چجوری حساب میکنی؟

عزیزم نوشابه خیلی چاق میکنه.هر چند ک چیزِ مضریه.من قبلنا باشگاه ورزشی میرفتم.حسابی دوچرخه میزدم و فع ...

واقعااا نوشابه؟

مرسییی من دوغ خیلی میشورم فقط.. امتحان میکنم

خرج كردن با مهربان و عاقل بودن فرق ميكنه مگه دست خودته كه مسخرت ميكنن وقتي خانواده ادم اين باسن وا ...

این حرفه درستیه چیکار کنم تو سری خورم اینقدر خرج کردن خجالت میکشم چیزی بگم.خودشون میزارن بقیه در موردم اظهار نظر کنن حتی همراهه بقیه میخندم چی بگم بهسون یکی میزنن تو دهنم

مرسیییی حتمااااا اره شیرخشک کمابیش خوب بود برام حداقل ضعف نمی‌کردم... مرسیی درسته رنگ تیره ادمو ...

خواهش😉

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
داروی گیاهی جنسینگ بخور یه مقدار وزنت بره بالا خود بخود وقتی ادم چاق میشه هیکلشم بهتر میشه.من52کیلو ...

زياد نيست؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دیروزو بگم؟ کل وعده هام؟ یه بشقاب کوچولو شله و نصف بشقاب عدس پلو با گوشت.  صبحانه در حد پونزده ...

عزیزم برنامه کالری شمار از گوگل پلی دان کن..مانکن مثلا..کار باهاش راحته

بعد قد و وزنتو وارد کن مثلا میگه پایت ۱۵۰۰ تاس یعنی این مقدار بخوری وزنت ثابت میمونه حالا واسه اضافه کردن ۵۰۰یا هزارتا بیشتر بزن اینجوری وزن میگیری...

تاپیک چالش چاقی ماه پیشونی ۲ رو هم بخون همه چی دستت میاد 

با این چیزایی که تو گفتی میخوری فک کنم به پایه هم نمی‌رسه 

زياد نيست؟؟

نه قدم 164خیلی لاغر به چشم میومدم.الان بهترم

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو