2777
2789
عنوان

به طرز فجیعی لاغرم...همه فکر میکنن ده سالمه چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 48 پست
شاید مشکل تیرویید  داری انقدر لاغری .خواستگار نداری چون خلی لاغری نه اینکه فکر میکنن کوچیکی

تیروئیدم نیست ای کاش اون بود حداقل میگفتم یه دردی دارم.اره ببین اما بعضیا لاغرن اما چهره پخته و بزرگونه ای دارن من عینه بچه هاس چهره ام، حتی لبخندم بچه گونه اس😂

تیروئیدم نیست ای کاش اون بود حداقل میگفتم یه دردی دارم.اره ببین اما بعضیا لاغرن اما چهره پخته و بزرگ ...

به قول ما شمالیا .تن ندارنی ته مردی کجه ر بیره😁😁😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلوغ زود راس داشتم... بهد پریودی رفتم  به بدبختی قبول کردن منو..برا همینم زساد رشت نکردم با ...

ببین بعد ورزش غذا بخور 

شنیدم شیرخشک هم چاق میکنه

لباس های گشاد بپوش 

رنگ های تیره نپوش

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

داروی گیاهی جنسینگ بخور یه مقدار وزنت بره بالا خود بخود وقتی ادم چاق میشه هیکلشم بهتر میشه.من52کیلو بودم الان 60شدم

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
منم این طوریم  ولی کاملا اعتماد ب نفس دارم  چون خودم می‌پسندم!!

منم راضیم اما وقتی حداقل 40 بشم

الان بدنم ضعف داره یکسره از حال میرم...

وگرنه میگم.چهره ام زشت نیست متناسب اما تیپم ...

خیلی کمه واقعا،وقتی دکتر نتونسته کاری کنه ما دیگه چی بگیم

حقه...

نمیدونم دیگه گفتم شتید یکی مثله من باشه یا تجربه کرده یا دیده... نمیدونم بخدا شایدم تا ابد همینم فقط دارم خودمو گول میزنم با سوالا و خوردن

منم راضیم اما وقتی حداقل 40 بشم الان بدنم ضعف داره یکسره از حال میرم... وگرنه میگم.چهره ام زشت نیس ...

بفرس یه عکس از چهره ات

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
تو اینستا دکتر جهانلو ببین چن تا موردخیلی  لاغر داشتن که رژیم داده بهشون بهتر شدن ببین بدردت می ...

مرسییی حتما میبینم مرسیییی خیلی.

در مورد امپولا تاثیری نداشت جز ده سانت بلندی..

الان از اون موقع 8 ساله گذشته استخونمم همونه وزنمم همونه

خانوازه ات اگه ادماي عاقل و به فكري بودن بجاي مسخره كردنت وقتي تو سن رسد بودي بايدمتوجع ميشدن و بفكر ...

ببین حانواده ام جوری بودن خرجم میکردن و میکنن اما غر و مسخره کردنشون سره جاشونه

همون پارسال که دکتر تغذیه رفتم اینقدر گفتم پنج تومن دادیم چرا چاق نمیشی و پول هدر دادیم و فلان بخدا اشتهام کور میشد لاغر ترم شدم از بس گریه کردم

بعدشم همش مقایسه میکنن وگرنه برای قدم سال92 سیزده میلیون خرج قدم شد پول یه ماشین پراید اما با غر و منت. حق میدم هعی..

ببین بعد ورزش غذا بخور  شنیدم شیرخشک هم چاق میکنه لباس های گشاد بپوش  رنگ های تیره نپوش

مرسیییی حتمااااا

اره شیرخشک کمابیش خوب بود برام حداقل ضعف نمی‌کردم...

مرسیی درسته رنگ تیره ادمو لاغر تر نشون میده