2777
2789

من همیشه حس میکنم یکی رو با بی رحمی تمام و ب طرز فجیعی کشتم نمیدونم کی

جالب اینه ک حتی طاقت دیدن بردین سر مرغ و خروسم ندارم ولی این فکر ک میاد تو ذهنم یه حسی بهم میگه خوب کردی حقش بود و یه حس خوب ب هم دست میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی با شعر حال میکنم و نویسنده خوبی هستم.خیلی هم فن بیانم خوبه فکر میکنم مربوط ب زندگی های قبلی ...

شاید نویسنده بودی :)

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم

زندگی قبلی و اینا رو نمیدونم ولی من بچه هارو جذب خودم میکنم البته تا سن ۲سال بدون اینکه من کاری بکنم حتی اگه به صورت رهگذر از کنارشون رد بشم بهم لبخند میزنند البته اینکه منم خیلی بچه هار دو دوست دارم بی تاثیر نیستا😉

من همیشه حس میکنم یکی رو با بی رحمی تمام و ب طرز فجیعی کشتم نمیدونم کی جالب اینه ک حتی طاقت ...

😂حتما آدم بدی بوده که روحت هنوز یادشه

منم ای خصوصیت دارم مردا رو فقط 😂

نه من کلا مونث و مذکر فرقی نداره واسم 😂

همه میگن گوشت تلخی اما حقیقته نمیشه به همه اعتماد کرد ، از عزیز ترین کسم ضربه ناجوری خوردم دیگه نمیتونم اعتماد کنم 

میدانی رنج تو از چیست؟ تو به آنچه نباید، بسیار می اندیشی.
زندگی قبلی و اینا رو نمیدونم ولی من بچه هارو جذب خودم میکنم البته تا سن ۲سال بدون اینکه من کاری بکنم ...

من برعکسم سعی میکنم ب بچها محبت کنما ولی خب اونقدر علاقه ای ندارم بچه ها هم بمن علاقه ندارن😂تا قبل اینکه راه برن یا حرف بزنن هر بچه ای بیاد بغلم بالاستثنا گریه میکنه کاری هم نمیکنم ولی اصن خوششون نمیاد ازم😆

یه گربه هست که حتی بغل صاحب خودش هم نمیره و چنگش میندازه ولی هروقت منو میبینه خودش میاد بغلم  کلا گربه های کوچه هم هیچ وقت ازم فرار نمیکنن.حالا من خیلی خوبم یا تو زندگی قبلیم گربه بودم؟🧐🧐🧐

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نه من کلا مونث و مذکر فرقی نداره واسم 😂 همه میگن گوشت تلخی اما حقیقته نمیشه به همه اعتماد کرد ، از ...

اههه ایدیتتتت چانبک شیپیری؟:)

منم خیلیا باهام ارتباط نمیگیرن بجز آدمایی که روحیه خیلی لطیف یا خیلی سخت دارن یعنی آدمی با حد وسط نتونسته ارتباط بگیره

یه گربه هست که حتی بغل صاحب خودش هم نمیره و چنگش میندازه ولی هروقت منو میبینه خودش میاد بغلم  ک ...

😂🤝 فکر کنم دوتامون یا گربه بودیم یا گربه سان یا تو جنگل با گربه سان ها زندگی میکردیم