2777
2789
😂🤝 فکر کنم دوتامون یا گربه بودیم یا گربه سان یا تو جنگل با گربه سان ها زندگی میکردیم

احتمالا همینطوره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
یاد حرف خواهرشوهرم افتادم که گفت حیوونا که میان سمت ما و خانوادمون قشنگ ذات خوب مارو درک میکنن!و اون ...

نمی‌دونم حس میکنم ربطی به ذات نداره و حیوونا انرژی افرادو حس میکنن وگرنه میگن حیوونا و بچها طرف ادمای خوب میرن چرا بچها طرفم نمیان ولی حیوونا میان؟😂یعنی خنثیم؟

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر برعکس تو بچه ها خیلی به من علاقه دارن

حالا من نه اینکه دوسشون نداشته باشما ولی نه در حدی که اونا منو دوست دارن

هرجایی میرم یه مشت بچه مثل جوجه پشت سرم راه میوفتن  

یه مدت دوستام می‌گفتن مهد کودک بزنم  

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
احتمالا تو زندگی قبلیم یه وکیل یا یه سخنران بودم چون علاوه بر اینکه سعی در جواب دادن همه دارم به شدت ...

منم 

شاید چند تا زندگی داشتم که اینجوریم!

استارتر برعکس تو بچه ها خیلی به من علاقه دارن حالا من نه اینکه دوسشون نداشته باشما ولی نه در حدی که ...

من خیلی معمولی ام نه بدم میاد نه خوشم میاد ولی خودشون اصلا نمیان طرفم و بیان بغلم فور میزنن زیر گریه

حالا برعکس یه هاپو پاش شکسته بود از همههه آدما میترسید من که رفتم نزدیکش فرار نکرد اجازه داد دستشم بزنم، تابستون پارسال دوتا گربه دم مرگ پیدا کردم بردم دامپزشک و کلا سه ماه درگیر خوب شدن گربه ها بودم از اون ور یه مامان گربه و بچه هاشم خونمون بودن با گربه خودم سرجمع هفت تا گربه تو خونمون بود طوطیمم بود😂دیگه اون دوتا سرپرست پیدا کردن مامان گربهه هم بچه هاش بزرگ شدن و موندن گربم و طوطیم برا همین حس میکنم برا مدیریت پناه‌گاه حیوانات خوبم تازه در کنار رسیدن به اونا درسمم میخوندم 🚶🏼‍♀️