2777
2789

بچه ها تو تلگرام شوهرم صفه چت ی دختره بود بعد شوهرم فقط نوشته بود* پیام*ارسالم‌نکرده بود دیگه هیچ چتی نبود

بعد شماره وایدی ام نبود ازش 

هرچی گفتم این کیه گفت یادم نمیاد ولی مطمعنم چیز خاصی نیست نگران نشو الکی،خیلی چرت و پرت گفتم بهش خیلی منت کشی کرد قسم خورد گفت من ب تو و زندگیم دلگرمم کار اشتباه نمیکنم ولی من دلم اروم نمیگیره اخه چنبار فهمیدم یچیزیو پاک کرده مثلا اس امسای خواهر همکارشو درحد دوسه تا پیام بود اگه چیزی نیست چرا پاک میکنه خیلی اشوبم ببخشید طولانی شد

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارین عامل تمام این بدبختیها و خیانتا همین اینستاگرامه؟ 

الهی قسم به چهارده معصومت،،،به سر بریده امام حسین،به پهلوی شکسته مادرمون زهرا،، به غریبی امام رضا قسمت میدم،هم خودم هم بچهام نگاهی بکن که خیلی محتاجیم😞 التماس دعا از تمام نی نی سایتهایی عزیز

من یه نفر بود میخواستم بازدیداشو چک کنم ولی چون لج بودم شمارشو حذف کرده بودم 

اونوقت تو پیشنویس مثلا نوشته بودم یه کلمه ای که فقط اکانتو داشته باشم .ولی ارسال نزده بودم 

زورم میومد سیوش کنم هم پررو میشد 

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
نگران نباش .ولی حواستم باشه  خواهر همکار؟؟؟؟چرا باید به خواهر همکارش پیام بدع؟

راجب بردارش بوده انگار ولی میگم دلیلی نداشته پاک کنه

شما آرو م باشين

خونسرد

هر اتفاقي قرار باشه بيوفته ميوفته

شما تا زماني كه صددرصد بهتون ثابت نشده

به هيچ عنوان فضاي زندگيتون را متشنج نكنيد

و قتي مطمئن شدين و ي سند و مدرك درست و حسابي پيدا كردين اونوقت ميتونين ايشون را محاكمه كنيد.

فقط آروم باشين

شما آرو م باشين خونسرد هر اتفاقي قرار باشه بيوفته ميوفته شما تا زماني كه صددرصد بهتون ثابت نشده ...

اخه توضیح نداد برام این منو ب شک میندازه بیشتر اگه میگفت بهم من اروم میگرفتم

بگو توضیح بده .چیز خاصی نبوده ینی چی؟تو گوشیه تو بوده خب

هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃
بگو توضیح بده .چیز خاصی نبوده ینی چی؟تو گوشیه تو بوده خب

همش میگه یهدم نیست ولی من مطمعنم ک یادش هست چون حافظش خیلی خوبه

فعلا كاملا بهش اعتماد كنيد

كنجكاوي زياد باعث ميشه مسئله قبحش ريخته بشه

اگر ميخواهيددروغ نشنويد اصرار نكنيد

بگذاريد زمان خودش بهترين قاضي هست بالاخره ي بار جستي ملخك ،دوبار جستي ملخك،بار سوم تو مشتي ملخك

فعلا كاملا بهش اعتماد كنيد كنجكاوي زياد باعث ميشه مسئله قبحش ريخته بشه اگر ميخواهيددروغ نشنوي ...

ن منظورم این نیست ک کاملا با یک نفر درارتباطه فکر میکنم گاهی شیطونی میکنه😔