2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه

517 بازدید | 10 پست

یکی از همکلاسی های دانشگاهم بهم پیام داده آقا از منم کوچیک تر چتامون فقط درسی و بهم گفت آبجی منم به حساب برادری جوابش دادم به قرآن هیچی بینمون نیست 

شوهرم گوشیم چک کرده دیده میگه بهم خیانت کردی 😔 چطوری بهش بفهمونم ؟؟؟ هر چی توضیح میدم قبول نمیکنه

چه شوهر بی مغزی😐

بگو چی پیش خودت فک کردی من دانشجوام دوروز دیگه میرم سرکار نمیتونم جواب همکلاسی و همکارو ندم چون شوهر دارم حالا انگار من فقط شوهر دارم هیشکی دیگه شوهر نداره بگو الان همکار تو باهات حرف بزنه ینی به من خیانت کردی اسکل؟😐

تاپیکامو نخون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب قبل از اینکه ببینه بهش میگفتی فلانی داره بهم پی ام میده

آخه اصلا چیز قایمی ازش ندارم طرف چندبار پیام داده منبع و کتاب و امتحان سوال کرده همشم گفته آبجی بعدشم من الان دانشجوی ارشدم بچه نیستم که اولین بار باشه رفته باشم دانشگاه اصلا اهل این کارا نیستم و نبودن حتی رمز گوشیمم بهش گفتم در صورتی که اون نگفته 

چه شوهر بی مغزی😐 بگو چی پیش خودت فک کردی من دانشجوام دوروز دیگه میرم سرکار نمیتونم جواب همکلاسی و ...

گفتممممم هزار بار گفتم فقط درسی بوده مگه مریضم خیانت کنم

حالا میگید چیکار کنم؟؟؟

اول اینکه شماره شما رو همکلاسی اقاتون چرا باید داشته باشه 

همکلاسی اقای دیگه ای ندارید که از شما منابع و درسی سوال کرده 

ازش معذرت خواهی کن و بگو اشتباه کردم جوابشو دادم دیگه هم تکرار نکن 

مردها خیلی رو این موردها حساسن 

خیلی از خیانتهای بزرگ از همین چتهای معمولی شروع میشه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
اول اینکه شماره شما رو همکلاسی اقاتون چرا باید داشته باشه  همکلاسی اقای دیگه ای ندارید که از ش ...

بچه های ارشد تو واتس اپ گروه دارن ایشونم شماره من اونجا دیده و چون اونم شاگرد اول منم هستم خیلی اهل درس فقطم سوالاتش در حد درس 

من اولین بارم نیست دانشگاه میرم یا تو جامعه هستم چرا باید خیانت کنم

گفتممممم هزار بار گفتم فقط درسی بوده مگه مریضم خیانت کنم حالا میگید چیکار کنم؟؟؟

بعضی از شوهرا واقعا نفهمن

البته اینم بگما اینکه واسه همچین پیامکی غیرتی شده یعنی خیلی دوست داره

شمام با جایه اینکه بخوای ثابت کنی، کیف کن  

البته ظاهرو باید نرمال نشون داد(مثلا نارحت شدی از فکری که کرده)

میدونم دیر نظر دادم ولی گفتم شاید کسی مشکل مشابهی داشته باشه،

تجربه مو بگم