2777
2789
عنوان

کرونا و نوزاد توی خونه

247 بازدید | 24 پست

سلام دوستان. همسرم دو سه روزه که کرونا گرفتن و قرنطینه ان‌. روز آخری که پیشمون بودن حس کردم تب دارن و بعدش دیگه رفتن توی اتاق و از ما جدا شدن. از روز بعدش من کمی توی گلوم حالت غیر عادی حس می کردم و الآنم شدید شده به همراه علائم دیگه. توی این چند روز بدون ماسک کنار بچه ها بودم و یه نوزاد چهار ماهه هم دارم. حالا اگه تجربه ی این شرایط رو داشتین سؤالم اینه که به نظرتون الان باید برای شیر دادن و کلاً پیش بچه ها ماسک بزنم یا دیگه تأثیر نداره و هر اتفاقی باید میفتاده افتاده تا الان؟⁦🤦🏽‍♀️⁩

کسی نمیتونه صد درصد بگه ماسک بزن ان شاالله ک همیشه سلامت باشید ❤️

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ماسک بزن حتمن مرتب اب هویج سیب بخور

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم کرونای نوزادتون چیه؟ خفیف گرفت یا شدید؟ الان درگیرین؟

پسرم۳/۵سالش خفیف گرفت دوروزالان خداروشکرحالش عالیه نگران بچه هات نباش زودخوب میشن تب داشت وچندتاسرفه،من خودم اره بستری سرپایی میشم ریه م درگیره

خدایا!من یاغی نیستم✋
منم مثل شما بودم با دو تا بچه  نوزادم تب کرد خفیف  ولی من یه مقداری درمانم طول کشید

دکتر رفتین توی این دوران؟ چی راهنمایی کردن؟ داروهایی که استفاده کردین خواب آور بودن؟ نگرانم که با خوردن دارو کسل بشم و نتونم از  بچه ها مراقبت کنم

ماسک که بزن حتما. اما به قول خودت هر اتفاقی که باید میفتاده تا حالا افتاده😁نترس نوزادا اصلا نمیگیرن فقط ناقل میشن، سیستم ایمنی بدنشون قوی هست. ماسک بزن راحت بهش شیر بده.

منم۴ماه پیش گرفتم، کامل هممون گرفتیم پسرم۶ماهش بود شکر خدا هیچیش نشد اما بازم تو خونه خیلی رعایت میکردم هم ماسک میزدم هم دستام و همه جا رو ضدعفونی میکردم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

همسرم و پسرم تقریبا یه هفته ای خوب شدن  دخترمم ک ۳ ماهش بود یه روز تب کرد ولی من ۱۰. روز حالم ...

دلیل اینم ک طولانی شد استراحت نکردن خودم بود چون هم شیر میدادم هم از همسرم و پسرم پرستاری میکردم و غذا و اینا کلا سر پا بودم نرسیدم ب خودم