سلام دوستان. همسرم دو سه روزه که کرونا گرفتن و قرنطینه ان. روز آخری که پیشمون بودن حس کردم تب دارن و بعدش دیگه رفتن توی اتاق و از ما جدا شدن. از روز بعدش من کمی توی گلوم حالت غیر عادی حس می کردم و الآنم شدید شده به همراه علائم دیگه. توی این چند روز بدون ماسک کنار بچه ها بودم و یه نوزاد چهار ماهه هم دارم. حالا اگه تجربه ی این شرایط رو داشتین سؤالم اینه که به نظرتون الان باید برای شیر دادن و کلاً پیش بچه ها ماسک بزنم یا دیگه تأثیر نداره و هر اتفاقی باید میفتاده افتاده تا الان؟🤦🏽♀️
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماسک که بزن حتما. اما به قول خودت هر اتفاقی که باید میفتاده تا حالا افتاده😁نترس نوزادا اصلا نمیگیرن فقط ناقل میشن، سیستم ایمنی بدنشون قوی هست. ماسک بزن راحت بهش شیر بده.
منم۴ماه پیش گرفتم، کامل هممون گرفتیم پسرم۶ماهش بود شکر خدا هیچیش نشد اما بازم تو خونه خیلی رعایت میکردم هم ماسک میزدم هم دستام و همه جا رو ضدعفونی میکردم
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤