2777
2789
عنوان

کرونا و نوزاد توی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 24 پست
پسرم۳/۵سالش خفیف گرفت دوروزالان خداروشکرحالش عالیه نگران بچه هات نباش زودخوب میشن تب داشت وچندتاسرفه ...

خداروشکر که  بچه ها خوبن. انشالله که شما هم خیلی زود سلامتی کاملتون رو به دست میارین. دعا کنیم برای هم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم و پسرم تقریبا یه هفته ای خوب شدن  دخترمم ک ۳ ماهش بود یه روز تب کرد ولی من ۱۰. روز حالم ...

همسرمن ازاول حالش خوب بودهیچی نفهمیدهیچ علائمی پسرمم ۲روزخوب شدولی خودم داغونم بدترین شرایط ممکن رودارم خیلی سختی کشیدم

خدایا!من یاغی نیستم✋
دکتر رفتین توی این دوران؟ چی راهنمایی کردن؟ داروهایی که استفاده کردین خواب آور بودن؟ نگرانم که با خو ...

من فق دو بار سرم زدم داخلش ویتامین سی 

دو تا دگزا 

دو تا هم نوروبیان 

هر روز ویتامین سی

و استتمینوفن ساده

خداروشکر که  بچه ها خوبن. انشالله که شما هم خیلی زود سلامتی کاملتون رو به دست میارین. دعا کنیم ...

ان شالله نگران نباش یکم ازبچه هازودترازخواب پاشوبخودت برس صبحانتوبخورومایعات بخورخودت سرحال بشی ک ب بچه هات وخونه ت وشوهرت برسی انشالله خیلی زودحالت خوب میشه

خدایا!من یاغی نیستم✋

سلام عزیزم 

حالتون خوبه؟ خودت،همسرت،بچه ها..همگی خوبین؟ حال و احوال خوبه شکر خدا؟

♥به یادتم 🤗❤

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم...