2777
2789
عنوان

باز سرما شروع شد😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 66 پست
ارزوی برف نکن دستاتو بکن تو فریزر یخچال😅😅

بخداپارسال اصلازمستون خوب نبود زمستون یعنی برف بباره ازپنجره نگاه کنی آش وتخمه ولبو وکدو بخوری لرزکنی بری زیرپتو  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اصلا قابلتونو نداره همش برای شما شماهم از خنکیتون برای ما بفرستید نفس بکشیم هم گرما هم شرجی اصلت ی ...

باور کن با این عصر تکنولوژی تا چند وقت دیگه گرما سرما هم به شهرهای هم میتونیم ارسال کنیم فک کن طرف سفارش  مثلا یه کیسه گرما بده😁

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخداپارسال اصلازمستون خوب نبود زمستون یعنی برف بباره ازپنجره نگاه کنی آش وتخمه ولبو ...

اینو هستم منتهی به شرطی که خودم زیر کرسی لم بدم یکی دیگه خوراکی بیاره واسم😎

بخدا شهر ما تابستونش جوری باد میپزه ک ادمو جا ب جا میکنه.من عاشق گرامم.ایکاش منم جنوب بودم‌کیف میکرد ...

هرجا یه عیبی داره دیگه

ولی من مطمئنم شما اصلا مفهوم این داغی که من میگم رو درک نمیکنی تا توش نباشی

یبار تو مرداد ماه بیا که تا همیشه خدا از تابستون جنوب فراری بشی دیگه دلت نخواد😄

باور کن جهنم شاید کمتر ازینجا گرم باشه🤔

🌷
لباس گرم بپوش منم همش پاهام یخن تو زمستون جوراب بافتنی از پام کنده نمیشه

والا بخدا جورابا هم تقلبی شدن جوراب  پامه،پامم زیر پتو ،لامصب همون نوک انگشتام گرم نمیشه اصلا

باور کن با این عصر تکنولوژی تا چند وقت دیگه گرما سرما هم به شهرهای هم میتونیم ارسال کنیم فک کن طرف س ...

انشاالله کاش بشه

من گاهی تابستون که از بیرون میام دلم میخواد طبقات فریزرو دربیارم برم توش بشینم درشم ببندم

🌷
هرجا یه عیبی داره دیگه ولی من مطمئنم شما اصلا مفهوم این داغی که من میگم رو درک نمیکنی تا توش نباشی ...

شایدم اینجوره ک شما‌میگی..من تابستون میرم زیر آفتاب ظهر دراز میکشم.سال دیگه بیام‌تو مرداد امتحان کنم 

😁😁

انشاالله کاش بشه من گاهی تابستون که از بیرون میام دلم میخواد طبقات فریزرو دربیارم برم توش بشینم درش ...

وای خدا😂😂😂😂😂😂😂😂

ولی واقعا حق داری گرما بیش از حد روی اعصابه 

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘