2777
2789

سلام دوستان بیاید از تجربه‌هاتون بگید من که نمیتونم بخوابم اینقد بینیم کیپه نمیدونم چیکار کنم!!!

فردا میرم گچِ بینیم رو بردارم حتما به دکتر میگم😣

بمونه این آخرین غزلم برای افطارت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع عمل درد نداشتی  بعدش چی  چون فیلمشو ک تو نت دیدم خیلی بد بود من میترسم

نه اصلا درد نداره، بیهوشی خیلی راحته اصلا متوجه نمیشی به هوش هم که میای اصلا درد نداری فقط ممکنه گلودرد داشته باشی بخاطرِ شیلنگ که میفرستن توو گلوت وگرنه دماغت اصلا درد نمیاد

دقیقااا تا دوهفته دیگه همینه چهار ماه فقط صبوری کن خوشگلم

سعی میکنم عزیزم❤ جرات ندارم اعتراض کنم چون همه مخالفِ عمل کردنم بودن و خودم پافشاری کردم 

شیلنگ چرا ؟ وقتی شیلنگ و میکنن تو گلو تو بیهوشی یا هوشیار؟

بیهوشی که شیلنگ رو میفرستن اصلا متوجه نمیشی... عملِ راحتیه ولی همین کیپ شدنِ بینی و گلو دردشو اینا یخورده اذیت میکنه

بعدش کیفشو میبری من انقد فکر نیکردم کجه ک دیوونه شده بودم😂😂😂

سوراخای دماغم متقارن نیس البته روزای اول بود الان اینطور شده که از هرکی میپرسم میگن طبیعیه و تورم داره ...