2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برو گمشو

| مشاهده متن کامل بحث + 4268 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارت اشتباهه، قبول کن.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

هر کاری کرده باشی حق نداشته اینجوری بگه بهت

فحش مادرت بده بعدم بهت بگه کس کش

واقعا اشتباه کردی کنار اومدی

با این کارت اون از اشتباهش درس نمیگیره هیچ دوباره هم تکرارش میکنه

من گاربه نظرات ندارم 

ولی نی نی یار اومدی به من بگو خدایی دختر ۱۳ ساله و ۱۵ ساله تو سایت بارداری میان برای چی آخه؟؟ 

کاش یه قانون بود زیر ۱۸ ساله ها نیان 

هووف😧

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
فقط بعضیاتون که هرچی میشه میگین طلاق بگیر لطفانظرات مضخرف تون برای زندگی خودتون نگه دارید وزندگی کسی ...

سایت بشه مهدکودک همین میشه دیگه 

هیچ نظارتی نیست

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

عزیزم منم برا شوهرم بیدار میشم بعضی وقتا هم میگه نمیخورم میرم سرکار میگم اوک یا آبمیوه میدم بهش یا یه شکلات میگم اینو بخور ضعف نکنی اونم میگیره تشکر میکنه ومیره اگه گفت نمیخورم خوب نخوره شما بشین بخور بعد میخوای بخوابی بیدار بمونی شوهر شما بچه نیست که اگه گرسنش شد حتما یه چی میخوره بعدش حتا خود من بعضی وقتا وقتی از خواب بیدار میشم کلا میل ندارم چیزی بخورم تا دوساعت بیشتر لازم نبود اول صبحی عصبی و دعوا کنی شوهر شما به شما فحش داد چون سیاست نداری و اون حس میکنه ک غرورش زیر سوال رفته بلاخره مرده نباید زن صداشو بالا ببره یا رفتار خشنی داشته باشه برعکس باید خیلی با سیاست و مهربون باشه