2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برو گمشو

| مشاهده متن کامل بحث + 4268 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادب نداری دیگه  حرف زدن با شماها توف سربالاس

پس ریپلای نکن اگه فکر می‌کنی ادب ندارم

واقعا نمیدونم امشب کاربرا چشون شده همه بهم میپرن

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

عزیزم من تایپیک قبلنتو خوندم شوهرت از بی احترامی تو لجش میگیره خیلی مشخصه که، وقتی بهش توهین میکنی اونم بهت توهین میکنه سعی کن بهش احترام بزاری حرف های محبت آمیزبزنی، توهم خیلی زودرنجی و زودجوش میزنی و خودتوبافحش آروم میکنی اگه تونستی پیش یه مشاوربرو تا بهت کمک کنه وگرنه با همین چیزای کوچیک زندگی تو خراب میکنی

پس ریپلای نکن اگه فکر می‌کنی ادب ندارم واقعا نمیدونم امشب کاربرا چشون شده همه بهم میپرن

خب عزیزم استارتر ازما کمک میخواد مابایدراه حل بدیم زندگیشو بهترکنه نه اینکه بگیم طلاق بگیره

خب عزیزم استارتر ازما کمک میخواد مابایدراه حل بدیم زندگیشو بهترکنه نه اینکه بگیم طلاق بگیره

بیخیال عزیزم امشب واقعا حالم بده کاربرا ی جوری باهام حرف میزنن انگار فحش دادم یا توهین کردم

من فقط نظرمو گفتم همین..

اسی ! بنازم به خودم که هر وقت همسرم صبح زود میره سر کار دمر به دمر میگیرم میخوابم و ایشونم خودش میره بیرون یه چیزی میخوره 😊

اینجوری نه من صبح زود بدخواب میشم و عصبی و نه ایشون بزور و بی اشتها مجبور میشه صبحونه بخوره ! خیلی هم با هم رفیقیم و هیچ توقع بیجایی هم از هم نداریم 👌💖

بیخیال عزیزم امشب واقعا حالم بده کاربرا ی جوری باهام حرف میزنن انگار فحش دادم یا توهین کردم من فقط ...

خب منم خیلی جاهامیخوام نظرشخصیموبگم ولی میترسم که حرف من زندگیه یه نفروخراب کنه ومن اصلا متوجه نشم که باعث خراب شدن زندگی کسی شدم بعضی جاها باید سکوت کرد ...به خاطرهمین بقیه از حرفت ناراحت شدن

خب منم خیلی جاهامیخوام نظرشخصیموبگم ولی میترسم که حرف من زندگیه یه نفروخراب کنه ومن اصلا متوجه نشم ک ...

عزیزم خب مگه اینجا تبادل نظر نیست؟مگه نباید نظر خودتو بگی؟من اشتباه متوجه شدم؟

تازه تو ی تاپیک بودم استارترش پرسید کدوم بهتره؟لباس بودن منم گفتم (هیچکدوم)همین و گفتم

بعد نمیدونی چی گفت،بهم گفت تو که مجبور نیستی جواب بدی اصلا مگه کسی گفت زشته یا قشنگه بخاطر این جوابت اهش دامنتو میگیره و...

بخدا نمیدونم چرا کاربرا امشب اینجوری شدن

عزیزم خب مگه اینجا تبادل نظر نیست؟مگه نباید نظر خودتو بگی؟من اشتباه متوجه شدم؟ تازه تو ی تاپیک بودم ...

خب اون هم بین دوتالباس گفته کدوم بهتره بعدتوگفتی هیچکدوم وقتی نظرت هیچکدوم هست نبایدجواب بدی 😂

بایدبگی این بهتره یااون یکی ...بنده خدابخش بر میخوره دیگه 

بعدشم این که آه طرف مارومیگره هم نظرشخصیمه من این طورفکرمیکنم ونظرمنفی به کسی نمیدم😊

خب اون هم بین دوتالباس گفته کدوم بهتره بعدتوگفتی هیچکدوم وقتی نظرت هیچکدوم هست نبایدجواب بدی 😂 بای ...

یعنی لایق اینهمه فحش بوده واقعا؟؟

بیخیال..

روزانه خیلی تاپیک اینجوری میبینم همه نظر میدن منم چندبار نظر دادم خب هیچکدوم استارتر هیچی نگفت

اون کاربر خودش مشکل داشت