2777
2789

فقط اگر تجربه دارید یا میتونید تجربه کننده ای رو معرفی کنید بگید ، نظرتونو بگید ولی رد یا تایید نکنید لطفا

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

من از سابلیمینال ولی الان چن وقت ندارم مدرسه هس فعلا ول کردم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
من از سابلیمینال ولی الان چن وقت ندارم مدرسه هس فعلا ول کردم

میتونی برامون توضیح بدی عزیزم ؟ چند سالته شما ؟ 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم سابلیمینالو شروع میکنم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
من هر وقت شروع کردم تنبلی کردم و رهاش کردم

تاثیراتی گرفتید ؟ 

میتونید کمی درموردش توضیح بدید ؟

من دارم سابلیمینالو شروع میکنم

خودتون یا کسی رو دیدید تجربه تاثیر داشته باشه 

؟

خودتون یا کسی رو دیدید تجربه تاثیر داشته باشه  ؟

اره من تو اینجا دیدم خیلیا نتیجه  گرفتن

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
میتونی برامون توضیح بدی عزیزم ؟ چند سالته شما ؟ 

از ساب ارزو نتیجه گرفتم یکیشو میگم ک امتحان زبان داشتم ارزو کردم اسون باشه و نمرم کامل شه و همینطور هم شد ساب زیبایی فرشته گوشیدم ابجیم گف چشات درشت شدع از ساب مژع ک مژع هام تو دو هفتع بلند شدن از ساب دستان زیبا ک خدم حس کردم قشنگ تر شدع و از ساب موی بلند ک فک کنم ت ی ماه نتیجه داد من ۱۵ سالمه اینهمه نتیجه دارم چن اعتقاد کامل دارم 🙂

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
اره من تو اینجا دیدم خیلیا نتیجه  گرفتن

میتونید چند تا تجربه کننده معرفی کنید ؟

یا تاپیکاشونو ؟ 

@magicsubliminal 

خانومی این ساب هایی ک ازش نتیجه گرفتم خفن و معتبر😎💪

از ساب ارزو نتیجه گرفتم یکیشو میگم ک امتحان زبان داشتم ارزو کردم اسون باشه و نمرم کامل شه و همینطور ...

آفرین عزیز دلم ، احسنت به شما خیلی لذت بردم 

از چه سازنده ای استفاده میکردید ؟ از چه کسی خرید میکردید ؟ 

@magicsubliminal  خانومی این ساب هایی ک ازش نتیجه گرفتم خفن و معتبر😎💪

مرسی گلم امیدوارم موفق باشی عزیزم 

از ساب ارزو نتیجه گرفتم یکیشو میگم ک امتحان زبان داشتم ارزو کردم اسون باشه و نمرم کامل شه و همینطور ...

ای ول باریکلا بهم. امیدواری دادی  

آفرین عزیز دلم ، احسنت به شما خیلی لذت بردم  از چه سازنده ای استفاده میکردید ؟ از چه کسی خرید ...

ممنون خیلی ها میتونن با اعتقاد ب هر چیزی ک میخان برسن سازنده ها مختلف بودن تو همون لینک ک فرستادم رایگان بودن بدون هزینه