2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از آشناهای ما جذب شده امسال داره تو مدرسه دولتی درس میده  خیلیم رشته اش بی ربطه .معارف اسل ...

آشنای ما هم.

من خودم دارم واسه استخدامی میخونم میخام از طریق استخدامی جذب بشم.

البته این طرح شامل همه مربی ها نمیشه.

آشنای ما هم. من خودم دارم واسه استخدامی میخونم میخام از طریق استخدامی جذب بشم. البته این طرح شامل ...

مربیایی که تو مراگز پیش دبستانی غیر دولتی .تحت نظر آموزش و پرورش بودن و محل تدریسشون تو مدرسه بوده

و از مدیر یا موسس یا شهریه دریافت کردن و بیمه اشونم به مدت یکسال کامل تجصیلی واریز شده

آشنای ما هم. من خودم دارم واسه استخدامی میخونم میخام از طریق استخدامی جذب بشم. البته این طرح شامل ...

منم آزمون شرکت کردم ولی در نیومدم .بی خیال شدم 

شما تا حالا شرکت کردی ؟

مربیایی که تو مراگز پیش دبستانی غیر دولتی .تحت نظر آموزش و پرورش بودن و محل تدریسشون تو مدرسه ...

آره و البته گزینش هم رفته باشن و اداره هم تاییدشون کرده باشه.

مثلا من گزینش اداره رو نرفتم پس شامل من نمیشه.حتی باوجود اینکه تو مدرسه بودم و از مدیر حقوق گرفتم

آره و البته گزینش هم رفته باشن و اداره هم تاییدشون کرده باشه. مثلا من گزینش اداره رو نرفتم پس شامل ...

من از هسته گزینش گزینشم دارم از سال ۹۵ هم‌تدریس میکنم بیمه هم دارم .انشالله که جذب شم