2777
2789

بیاین از بزرگترین خلافی که کردید بگید من تو سن ۱۸ سالگی بدون اینوه خانواده ام بفهمن با دوستای هم باشگاهیم ۱۵ رفتم تایلند ۵روز تو بانکوک بودیم ۱۰روز پاتایا به مامانم گفتم میرم اردو مشهد از طرف باشگاه خواهرمم تایید کرد فکر کنید مامانم با گوشی خواهزم  صدامو از تایلند میشینید میگفت گوشی و بگیر طرف حرم حالا گوشی رو گوش خودم بود تو شهر ما یه بازار داره تو اون بازاره یه مغازست سوغات تمام شهرهای ایران و داره از اونجا از قبل سوهان و نخود کشمش و اینا خریدم گذاشتم خونه خواهرم ۷۶۰هزار تومن هزینه تور که شامل هتل و صبحانه و بلیط رفت و برگشت هواپیما میشد دادم هی فقط ۷۶۰ هزار تومن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هزار دلار خریدم یک میلیون😭😭😭😭الان هزار دلار بیست و هشت میلیونه😭😭😭😭تازه فکر کنید من ۱۵ روز تایلند بودم ناهار و شام و رستوران هر شب دیسکو بودیم تا صبح بستنی و هله هوله لباس واسه خواهرم مادرم خودم با این حساب ۲۰۰دلار با خوردم آوردم ایران 😭😭😭اینا همش گریه داره خدایی خلاصه ۱۵روز واقعاااا بهمون خوش گدشت و برگشتیم تا که ازدواج کردم به مامانم کل حقیقت و گفتم که اون سوعات از بازار بود هزینه سفر النگوی طلامو فروختم و الکی بهش گفتم ازم دزدیدنش مامانم مات و مبهوت فقط نگام میکرد بنده خدا باورش نمیشد😁😁😁حتی این موضوع و به شوهرمم گفتم باورش نمیشد تا که مهر ورود و خروجم از فرودگاه امام خمینی تو پاسپورتم و دید😁😁شما بزرگترین پیچوندن خانوادتون چی بوده واسه من سفز تایلند بود(من پدرم وقتی کوچیک بودم فوت کرد و برای گزفتن پاسپورت به هیچ عنوان نیاز به اجازه هیچکس نداشتم در ضمن پدرمم اگه زنده بود باز هم نیاز به اجازه اش نداشتم در سال ۸۹ به هر دختر و پسری که به سن قانونی رسیده بودن پاسپورت میدادن قانون الان نمیدونم تغییر کرده یا نه یه بار تو چالش اینستا گفته بودم بعد همه گفتن به دختر که بدون اجازه پدر پاسپورت نمیدن و ادمین احمق هم تایید کرده بود که رفتم بهش گفتم با ۳۵سال سن و پیج ۵۵۰ کا هنوز از قانون پاسپورت کشورت مطلع نیست ریدم تو سودات که بگذریم پیجمو ریپورت کرد🧐🧐🧐🙄🙄🙄)

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک میگم تو درآینده نمیتونی جاهای دولتی استخدام شی به خاطر مهر شناسنامت

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

چ جرأتی 

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

یا خدااااااا

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹
زیاده نخوندم🙂

مهم نیست نخون

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

تهههه خلاف سنگینم این بود به مامانم گفتم میرم کلاس 

میرفتم بیرون با دوست پسرم اونم در ۱۸ سالگی 

باختر دایم درمیومد بیرون بعد اون با دختر خالش میرفتن بیرون من میرفتم پیش دوس پسرم

کادو تولدمو که دوست پسرم خریده بود گفتم دختر دایم خریده 

واو چ خفن و شجاع چه خانواده آرومی

بشدت دختر نترسی بودم ولی الان خیلی ترسو شدم اون موقع ها اصلا یه کارهایی میکردم که کمتر دختری همسن و سال خودم میتونست اون کارها رو انجا بده فقط اون موقع از تنها چیزی که میترسیدم هواپیما بود و خب ما هم تایم طولانی پرواز داشتیم هفت ساعت و چهل و پنج دقیقه نزدیک هشت ساعت یعنی😁

تهههه خلاف سنگینم این بود به مامانم گفتم میرم کلاس  میرفتم بیرون با دوست پسرم اونم در ۱۸ سالگی ...

عزیزم😅😅

عزیزم انگار توی تاپیکت خوندم بامادرت زندگی نمیکردی اونموقع

نه بابا اون داستان زندگی دوست خیلی صمیمیم از زبون خودشه من با مامانم زندگی میکردم و عاشق مامانمم😘