2777
2789
تگت کردم از سارا بپرس همه چی رو در مورد این مسئله میدونه چه دکتری خوبه و اینا

سلام جسارتا در مورد دکترای کرج این خانم سارا همچی رو میدونن؟ اگر بله لطفا اگر امکانش هست منو هم تگ بفرمایید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جسارتا در مورد دکترای کرج این خانم سارا همچی رو میدونن؟ اگر بله لطفا اگر امکانش هست منو هم تگ ب ...

نه عزیزم این کاربر درمورد اوتیسم اطلاع دارن

و ساکن تهرانن

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

سلام دوستان عزیز ....در مورد بیمه زندگی خاورمیانه اطلاعات میخواهید.... هر زمان خواستید بازنشته بشید و مادام العمر حقوق بگیرید اونم حقوق چند برابر تاامین اجتماعی.... پوشش های بیمه ای عالی.... کیف پول که هر چقدر دوست دارید واریز و برداشت انجام بدید .... حتی به چند روز هم سود روز شمار بالا پرداخت میکنه.... سود سال گذشته 83درصد بوده