2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا میخوای عمل کنی؟ با رژیم نمیتونی کم کنی؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
با رژیم کم کردم ولی دوباره بر میگرده

ان شالله که موفق باشی..چقدر اضافه وزن داری؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
چرا باید شر بشه؟خیلیم عالیه من اسلیو کردم یک سالونیمه خیلیم راضیم بهت پیشنهاد میذم فقط انجام بده اگه ...

خداروشکر راضی هستی به نظرت وزن ۸۷ با قد ۱۶۴ رو عمل میکنن

چرا باید شر بشه؟خیلیم عالیه من اسلیو کردم یک سالونیمه خیلیم راضیم بهت پیشنهاد میذم فقط انجام بده اگه ...

چقدر کم کردی تو این مدت؟

خداروشکر راضی هستی به نظرت وزن ۸۷ با قد ۱۶۴ رو عمل میکنن

شما وزنت برا عمل مناسب نیست که..تا جایی که من میدونم اینو عمل نمیکنن

چقدر کم کردی تو این مدت؟

من الان ۶۸هستم ولی من متابولیسم بدنم خییییلی ضعیفه داداشم همزمان بامن عمل کرد اون۱۳۰بود الان۵۵سایزشم خیییییلی یعنی در حد افتضاح کم کرد راستی استارتر اگه بخوری برمیگرده من وقتایی ک زیاد میخورم فوری یکی دو کیلو اضاف مبکنم ک بعدش کنترل میکنم و کم میکنم در کل اسلیو اگه رعایت نکنی برمیگردی حواست باشه

من الان ۶۸هستم ولی من متابولیسم بدنم خییییلی ضعیفه داداشم همزمان بامن عمل کرد اون۱۳۰بود الان۵۵سایزشم ...

خدا رو شکر عزیزم.

اره عزیزم من یه دکترو میشناسم که واقعا کارشون عالیه و حرف نداره 

دکتر میترا معنوی انقد دکتر خوب و با سوادی هستند ادم با خیال راحت می تونه پیششون عمل کنه 

من خیلیارو دیدم انقد حالشون بد شده بعد اسلیو که واقعا جای تاسف داره 

ولی دکتر معنوی خیلی دکتر خوبین خیلی ام تو تخصصشون دقیقن حرفه ای هستند

تازه مشاوره انلاین هم دارن 

خیلی خوبه که یه پزشک همه جوره به راحتی مریضش فکر میکنه