2777
2789
عنوان

تیروتید کم کار و چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 56 پست
اره بخدا من ک هر کی میبینه میگه چقد چاق شدی  یا حامله ای ؟ انقد ناراحت میشم 😔

ادم از هیچی نمیسوزه وقت از زخم وزبون وکنایه

هی میگن اباس محضر دیگه پیدا نمیشه هااا نگاه نوزده سالته شبیه زنانی شدی که چهارشکم زایبدن🥺

چیه خوب بعد دوز دوم واکسن که ایمنی ایجاد شد میرم دنبالش😍

میخواستم بگم تو اینستا سرچ بزن کلیپ های ورزش هاش رو ببین ک اینستا قطعه😕

با طناب های زخیم برای چربی سوزی عالیه فقط باید تحت نظر مربی خوبی باشی چون کوچکترین اشتباهی تو این ورزش آسیب جدی میزنه 

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الحمدلله خیلی زیاد نیست. خاطرت جمع زود میاد پایین.  مال منم 4.5 بود، بعد هشت ماه خداروشکر ن ...

چیه خوب نمیدونستم دکتر من زنداشمه😂نمیتونم زیاد سوال کنم خجالت میکشم ولی این ماه میریم یه دکتر دیگه خجالتو میزارم کنار

ادم از هیچی نمیسوزه وقت از زخم وزبون وکنایه هی میگن اباس محضر دیگه پیدا نمیشه هااا نگاه نوزده سالته ...

اره وقتی هی پشت هم میگن واقعا ناراحتت کنندس

ولی ما میتونیم و به اندام دلخواهمون می رسیم 

هر کس هم هر چی گفت دایورت کن😅

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
چیه خوب نمیدونستم دکتر من زنداشمه😂نمیتونم زیاد سوال کنم خجالت میکشم ولی این ماه میریم یه دکتر دیگه ...

عزیزم یه دکتر برو باهاش راحت باشی. انشالله خیلی زود مشکلت برطرف شه😘