2821
2789
عنوان

بارداری ناخواستهههه

332 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من یه دختر دوسال نه ماهه دارم الان ناخواسته باردار شدم کارم فقط شده گریهه حاملگیم خیلی بده باید سرکلاژ بشم با این اوضاع کرونا خییلی وحشتناکه اصلا حوصله هیچ کاری ندارم سرم درد میکنه بی حالم سینه هام تیر میکشه شوهرمم مخالفه بچه نمیخواستیم کیا شرایط منو داشتن الان در چه حالن 

بچه ی خدا خواسته تایپیک منو بخون صفحه دوم قصه من

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط میتونم بگم هدیه خداس یه وقت نخوای پسش بدی وخدای نکرده سقط کنی منم مثل تو بودم دخترم ۱۰ ماهه بود ولی بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم وهنوزم که هنوزه استغفار میکنم ویاد گناهم میفتم اشکم درمیاد فقط خدا منو ببخشه 😔

دیگه شده خوب حتما خیرتی داشته عزیزم مبارکه فاصلشونم خوبه با هم بزار دنیا بیاد ولی دیگه بعدش مراقبت بیشتری کنید شما که نمیخواین به هر حال اونا هم آدمن الکی بیاریدشون ولی براشون آماده نباشین گناه دارن خوب 

ایشالا که این بارداریت خوبه نگران نباش 💚

مامانم            الان میگه مابدون حسین (داداش کوچیکم)چطور زنده بودیم؟پارسال دهه اول محرم بستری شد نیت کردیم هرردو سالم بمونن اسمشو حسین بزاریم امشب شهادته(ای شیعه ای سنی چشای تاریخی تونو واکنید شهادت  ن رحلت    مرگبریهود# )قسمشون بده بخواه راهتو هموار کنن البته خودتو واسه دوسال سخت اماده کن    برای زایمان راحت 110تاصلوات برمیدارم  https://ninisite.co/discussion/topic/7373618/حاجت-روایی-دست-جمعی?postId=210418538

اولش به فکر سقط بودم ولی بعدش ترسیدم میترسم سقطش کنم بلایی به عزیزانم خدای نکرده نازل بشه چی بگم فقط این وسط منم که کمر و دست و پا و بدن سالم واسم نمیمونم از بس که سر دخترم زجر کشیدم

2825
2823
2791
2779
2792