2777
2789
عنوان

واکسن هجده ماهگی

156 بازدید | 22 پست

کم موندهدیگه گریه کنم.از صبح بی حال و بیقراره.تبش هی میره بالا.یهو میاد پایین.اصلا نمیشه به پاش دست زد.هر دفعه پوشکش عوض میکنم یک ساعت گریه میکنه.دلم براش کباب شده.میخاست راه بره نتونست.امشب کابوسه برام یه خدا.دیگه کم اوردم

من تو راهي دارم ولي جلوي روم چه راههايي كه نبايد برم🥺 خدا بخير كنه 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايشالله براي شما هم ميگذره خسته نباشي❤️

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

من واکسن ۱۸ ماهگی دخترم با مایعات زیاد کنترل کردم انقدر راحت بود از روز قبلش دائم ابمیوه میدادم چون شیر گرفته بودم شیر نمیخورد. تا موقع واکسن اومد خونه کمپرس سرد و یسره ابمیوه و ماساژ دیگه نفهمید رفت کلی بازی کرد شبش یکم داغ شد لباس یه رکابی تنش کردم خوابید 

اره واکسن هجده ماهگی خیلی بده هم بچه رواذیت میکنه هم مامانارو امشبم نخاب فردا انشالله بهتر میشه هواس ...

تب سنج دستمه.تبش بالا پایین میشه.دیگه زود تر از ۴ ساعت نمیتونن بهش چیزی بدم