2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی کیا دارن؟

98 بازدید | 14 پست

مامانا جگرم خونه امروز به قدری عصبی شدم و خون جلوی چشمم رو گرفت میخواستم یه بلایی سر خودم بیارم.

پسرم نمیشینه سر کلاس مجازی😢

حرفمو گوش نمیده

یه دختر یک ساله هم دارم خروس خون بیداره😓

پسرم همیشه اخلاقش جوریه که میخواد لجمون رو در بیاره چیکار کنم باهاش

خدایا شکرت🙏🙏😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دختر کلاس اولی دارم یه دختر ۷ ماهه ، هو ویسی که میفرستم دختر کوچیکه داره جیغ و داد میکشه😂😂

دخترا همکاری میکنن خدایی پسرا مخصوصا پسر من که اخلاقش جوریه که لجبازه همکاری نمیکنن.زودتر این یک ماه تموم بشه بفرستمش مدرسه سرم داره میترکه از دستش

خدایا شکرت🙏🙏😊
هوووووفففففففف  همینن بابا پسر منم دهنمو سرویس کرده  دارم درسشو براش توضیح میدم صدا در م ...

اصلا نمیشینه اصلا لجبازی میکنه .میگه حوصله ندارم😢

خدایا شکرت🙏🙏😊
اخی سخت نگیر دیشب اینقد خودمو زدم 😫تاساعت ۲شب داشتم باهاش کارمیکردم میپرسیدم بازیادش میرفت حالا دخت ...

متاسفانه منم خودمو امروز زدم از دستش دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم .از اون معلمای نادونشون میگن تا آبان که باز بشه باید همه چی که درس دادم رو بلد باشن .پسرم مداد هم به زور میگیره دستش.همش به فکر بیرون رفتنه😭

خدایا شکرت🙏🙏😊
اصلا نمیشینه اصلا لجبازی میکنه .میگه حوصله ندارم😢

پسر من خیر سرش میشینه ولی من همش باید بگم کیان گوشکن کیان بخون کیان جواب بده 

امروز خانومشون سوال پرسید بهش گفتم جواب بده وویس بفرستیم میگه ولش کن چرت و پرت میگه   

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
متاسفانه منم خودمو امروز زدم از دستش دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم .از اون معلمای نادونشون میگن تا آبا ...

حالا پسر بچه سخت تره وای چرا پارسال باهاش کار نکردی پیشم نرفته حتما حالا دخترم روزایه زوج میرن بیرون کلا نزار بره اسباب بازیاشو جم کن تشویقش کن من امروز براش جایزه گرفتم 

چهارمین کاربریمه😑
پسر من خیر سرش میشینه ولی من همش باید بگم کیان گوشکن کیان بخون کیان جواب بده  امروز خانومشون س ...

😂😂😂وای خدا مردم از خنده 

حالا پسر من میگه چی بگم من بلد نیستم استرس میگیره .آخه خجالتیه من بهش نمیگم 

خدایا شکرت🙏🙏😊
حالا پسر بچه سخت تره وای چرا پارسال باهاش کار نکردی پیشم نرفته حتما حالا دخترم روزایه زوج میرن بیرون ...

کتاب خریدم .پیج مربی پیش داشتم هیچ کدوم رو انجام نمیداد.

خدایا شکرت🙏🙏😊
وای نمیشه ک یکاریش بکن اول پایس ندونه دیگ تمومه کارت ساختس 

همون دیگه باباش میگه ولش کن نهایت یه سال دیگه میخونه.به خدا بچه شیر میدم میگم چه فایده شیرم سمی شده این بچه میخوره.

خدایا شکرت🙏🙏😊
همون دیگه باباش میگه ولش کن نهایت یه سال دیگه میخونه.به خدا بچه شیر میدم میگم چه فایده شیرم سمی شده ...

اینجوری بیشتر بهش استرس میدی ببین وقتی میبینی همکاری نمیکنه بگو بیا یکم بازی کنیم بعد بازی درس بخونیم سرش داد نزن اصلا سخته میدونم ولی خودتوکنترل کن

چهارمین کاربریمه😑