2777
2789
عنوان

ضامن آهو؟

159 بازدید | 10 پست

چند ماه قبل یه سکه ربع داشتم فروختم از شوهرم اجازه گرفتم و ۲۴ ساعت رفتم مشهد. دلم بدجور گرفته و پر بود از زمین و زمان

گفتم آقا رومو زمین ننداز. سر افکندم نکن . ولی اصلا آقا آدم حسابم نکرد. یعنی قد آهو که حیوونه هم حسابم نکرد.به خدا خودم دلم یه جوریه که دشمنمم بیاد خونم با روی باز میرم استقبالش ولی...

آقا آبرومو برد و دلم رو شکست منم به همه میگم دست خالی ردم کرد. عالم و آدم بدونن

شایدم یه عمر به خرافات دل بسته بودم.ولی آخه محبت این خونواده از روز اول بدجور تو دلم بود. فکر کنم همش تلقین بوده

استغفرالله ..... 

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکت کنع به حق امام رضا علیهم السلام ..... ❤❤❤❤❤

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"