2777
2789

گوشیشو چک نکردم چون مشاور بهم گفت اولین قدم اینه که هرگز به گوشیش دست نزنی میون صحبتهاش بهم گفت نه تنها نبخشیدیش بکله نمی تونی ببخشی و داری به خودت آسیب میزنی 

بچه ها من دیگه حتی حوصله ی یه زندگی روزمره رو هم ندارم فقط روزو شب میکنم برا دخترم غذا میپزم همش بخاطر ترس از دست دادنش دارم خودمو گول میزنم که این زندگی رو میشه ادامه داد ولی واقعا تو این دو ماه داغون شدم بهم گفت دچار افسردگی شدید شدی 😭😭😭😭 دیگه به خدا توانشو ندارم دیگه ازش متنفرم هیچ دلیلی واسه موندن تو این خونه ندارم بجز دخترم 

نقطه ضعفمو میدونه و همیشه برای ضربه زدن بهم تو دعوا ها دخترمو ازم جدا میکنه و هم من و هم بچم به شدت به هم وابسته ایم و من بخاطر اینکه بچه م داغون نشه باز کوتاه میام نمیدونم اول تاپیک گفتم یا نه که بهم خیانت کرده امروز فقط گریه کردم حالم خیلی بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدددددددد برام سخته هر روزی که میگذره دلم میخاد یه جا تموم شه اون اوایل که موضوع خیانتشو فهمیدم و برگشتم حس میکردم شاید بخاطر علاقه ولی امروز مطمعنم که دیگه هیچ علاقه ای بهش ندارم حتی ازش متنفرم گاهی پیش اومده آرزوی مرگشو کردم

چرابچتو نمیگیری بری

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

بنظرم اینبار الکی و به ظاهر نشون بده دخترت واست مهم نیست، ببین چحوری میفته به پات، هیچ وقت به اینجور ادما نقطه صعف نشون نده

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
چرا نمیتونی ببخشی البته خیلی سخته

سخت خیلی کلمه ی ناچیزیه در مقابل چیزی که من هر صبح تا شب دارم تحمل میکنم 

اوضام به شدت داغونه عصبی و پرخاشگر شدم فقط دلم میخاد تموم شه نمیدونم چطوری صبر کنم تا بچه م حداقل ۱۰ سالش بشه فک کنم تا اونموقع دق کنم 

خدا لعنت کنه مردا و زنای خیانت کارو،خدا لعنت کنه مردایی رو با دونستن نقطه ضعف آزار و اذیت میکنن لجنای کثافت کثیف،بیخیال باش هر چند که سخته برات به خاطر دخترت  زندگیتو ادامه بده،ولش کن بره گمشه لیاقتش همون هرزه هاست.

ان شاءالله حال دلت خوب بشه و هر چی به صلاحه خودت و بچت هست اتفاق بیفته عزیزم ناراحت شدم برات زندگیا ...

فقط تورو خدا دعا کنید خودش طلاقم بده بچه مم بده بهم دیگه از خدا هیچی نمیخام

سخت خیلی کلمه ی ناچیزیه در مقابل چیزی که من هر صبح تا شب دارم تحمل میکنم  اوضام به شدت داغونه ...

خب ببین تصورش سخته خیانت خیلی بده شوهرت از اینکه خیانت کرده پشیمونه؟

♡✞دُختَرے باش‌ کـ رُویاهاشُو به ‌اَهدافش‌ تَبدیل‌ کَرده✞♡