2777
2789

من از خانوادم دورم همسرم خیلی هوامو داره و هیچ وقت بهم بی احترامی نکرده همیشه هرچی خواستم محیا کرده 

دلم میخواد براش یک هدیه خوب بگیرم میشه نظر بدین اگر جای من بودین چی میگرفتین🥰❤️؟

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی که در توانته براش بخر 

و حالا جدا از هدیه ی پولی و مادی 

گاهی اوقات پیامک تشکر براش بفرس از این حرفا ک ممنون ک هوامو داری و فلان و از این حرفا هم براش بفرس

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 

من برای همسرم هرسری یچیز گرفتم الان همه چی داره دیگ نمیدونم چی هدیه بگیرم ولی همین که از زحماتی که برات میکشه تشکر کنی خوشحال میشه

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
۱۰ تا صلوات فرستادم برا امضات میشه برای خواسته ی من دعا کنی!؟💔

حتما❤️یک حمدم بخون برای شفا بابزرگم🥰

چون امضام برای خودم نیست برای بقیه گذاشتم کسایی اروز نینی دارن

هر چی که در توانته براش بخر  و حالا جدا از هدیه ی پولی و مادی  گاهی اوقات پیامک تشکر برا ...

من هر روز بهش پیام میدم دوست دارم و ..و محبتت حسی و حضوری رو همیشه دارم 

من برای همسرم هرسری یچیز گرفتم الان همه چی داره دیگ نمیدونم چی هدیه بگیرم ولی همین که از زحماتی که ب ...

وای دقیقا منم چون همه چی داره موندم چی بگیرم

همییییشه تشکر میکنم خیلی احترام متقابل میذارم بهش بنظر خودم همین احترام متقابله باعث شده بعد۶ سال هنوز بهم احترام میذاره و دوست دارم رو هر روز میگه 

در کل بنظرم اگر مردا احترام نبینن بعد یک مدت حتی اگر تو ذاتشون باشه محبت سرد میشن

ماشین اصلاح صورت خوبه مسواک برقی خوبه،خودمم خریدم گوشی لپ تاپ  دستبند چرم با طلا که فرکانس ...

ساعت و ….کلا هیچی ب دستش نمیکنه دوست نداره

اصلاح داره مسواکم داره😥🥲