2777
2789

سلام دوستان لطفا کامنت بذارید ب نیتتون یک مرتبه سوره کوثر بخونم.

لایک کردم یعنی خوندم

عذر خواهی میکنم از اینکه جواب نمیدم

اسمم اعظمه تو رو خدا خیلی دعام کن تو سال ۱۴۰۰ بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭 خواستگار خوب دارم دعا کن انشالله پدرم راضی شه و قسمت هم باشه تو همین سال ۱۴۰۰ ازدواج کنیم و خوشبخت شیم

تو رو خدا دعا کن دیگه نامزدیی وعقدم بهم نخوره🙏🏻😔😭

برای مادر و خواهرم و اعظم (خودم) دعا کن همه  مشکلاتمون حل شه و خدا دلمونو شاد کنه 😭

قبلا نامزد داشتم بعد۷ ماه خواستیم عقد کنیم بهم زدن گذاشتن و رفتن و کلی حرف و حدیث درست کردن برامون 😭

دعا کن پدرم دیگه کتکمون نزنه و بداخلاق و خسیس و شکاک و بد دل نباشه و تو خونه زندانیمون نکنه و پنهان کار و ظالم و فاسد نباشه و هر خواستگاریی که میاد برام بهمون بگه و مشورت کنه باهامون 😭😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میخوتم برات ممنون

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

عزیزم ممنون براتون آیه الکرسی میخونم

میشه دعا کنی خدا برام معجزه کنه و اینکه با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم و خوشبخت شیم

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

ممنونم 

حاجت روا باشی

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️