2777
2789
عنوان

میخوام گوشی بخرم

205 بازدید | 23 پست

گوشی در حد پنجو و نیم چی خوبه انقدر زیاد شده نمیدونم چی خوبه . شیائومی . سامسونگ........

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیائومی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

آنر بگیر نسبت ب قیمتشون دوربین و باطری خوبی دارن

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

البته ک سامسونگ

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍
سامسونگ

چه مدلی

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)