2777
2789

سلام خانما تقریبا بیشتر یک هفته ک رمز پویا اثلا ارسال نمیشه واسم،چرا؟ولی اس ام اس بانک فعاله حتی شارژم میشه از همراه بانک بفرستم چون نیاز ب رمز پویا نداره...

واینکه من هر ماه طرح معیشتی واریز میشه واسم ولی تا الان هنوزه ک باید از دیروز صبح واریز میکردن؟کسی اطلاعی داره مشکلی پیش امده شکایتی چیزی؟

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
برا رمز پویا حتماااا باید بری بانک فرم پر کنی اینوارو انجام دادی،برو بانک بپرس

اره گلم دوساله فعاله هر روزز من کارت ب کارت میکنم خرید میزنم از سایت و‌..الان ایطور شد

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرشمارشو بلاک نکردی؟

متوجه نشدم گلم

Cvvمنظورتون هست اونو مینویسم همیشه

اره گلم دوساله فعاله هر روزز من کارت ب کارت میکنم خرید میزنم از سایت و‌..الان ایطور شد

تاریخ کارتت منقضی نشده؟مال من اینجوری شد هفته پیش درباره پویا منظورمه رفتم بانک گف دوباره فرم پر کن 

تاریخ کارتت منقضی نشده؟مال من اینجوری شد هفته پیش درباره پویا منظورمه رفتم بانک گف دوباره فرم پر کن& ...

نه هنوزه ۴سال وقت داره

معمولا کارتا پشتشون شماره پاسخگویی هس

خیلیی ممنون گلم الان میریم میبینم اگ هست حتما میزنگم❤❤❤🌷🌷🌷🌷