2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 9521 بازدید | 218 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر دختر من هم چند ماهه دچار لکنت زبان شده پیش گفتار درمان هم بردمش کمی فرق کرده ولی خوب خوب نشده دختر من خیلی اجتماعی و نترسه ولی تو جمع لکنتش بیشتر میشه یا موقع هایی که ناراحت میشه دختر من ۵ سالشه 

گفتار درمان به من گفت اگر تا قبل از ۷ سالگی خوب نشه دیگه خوب نمیشه بعضی وقتها میگم نکنه تا قبل ۷ سالگی خوب نشه لکنتش خیلی میترسم تو جمع هم خیلی خجالت میکشم از این که دخترم کامل حرف نمیزنه اولا مثل بلبل حرف میزد به قران 

لکنتش شدیدبوده یعنی؟مهم نیست بخدا چون شوهرم هم داره وهیچ مشکلی توزندگیش پیش نیومده الانم توفامیل ازه ...

نمیدونم الان که شدیده از نظر من اره مشکلی که به وجود نمیاد تو پیشرفتش ولی درمان بشه خیلی بهتره

پس به سوالام اینجاجواب میدی؟

ببین خواهر منم دخترم لکنت داشت هر کی میدید میگفت ببر دکتر..منم میدونستم از شرایط خونه استرس میگیره شرایط و عوض کردم دعوا و جنگ اعصاب و تعطیل کردیم...خیلی زمان میبره تا خوب بشه منتظر نباش زود نتیجه بگیری کم کم صحبت کردنش بهتر شد الان هم کاملا خوب شده....اگر شرایط داری بزار مهد کودک هم اعتماد به نفسش میره بالا هم بچه‌های دیگه هستن صحبت کردنش بهتر میشه 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
درخواستدوستیموقبول میکنی؟

من دخترم همین الان هم به من به شدت وابستس ...ولی کاره اشتباهی میکنه تو چشماش ترس میبینم بغلش میکنم میگم اشکال نداره اگر اشتباه هم بکنی دوست دارم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚