2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی بچه ۳ ساله

9521 بازدید | 218 پست

دوستان پسرم قبلا مثل بلبل حرف میزد یکسال پیش لکنت گرفت الان ۴ سالشه یکم بهترشده بودکه تازگیا آخرکلمه ووسط کلمات و تکرارمیکنه نمیدونم چیکارکنم اگه کسی تجربه داشته بگه خواهش میکنم انقد تاپیک زدم خسته شدم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بردینش پیش دکتر؟

اگه نبردین ببرین حتما چون الان سنش پایینه خیلی شانس خوب شدنش بیشتره 

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.
چه دکتری ببرم آخه تکرارآخرکلمه روکی میتونه خوب کنه؟

من دقیق نمیدونم چه دکتری فک کنم دکتر تکلم بهشون میگن نمیدونم ولی تو اینستا و جاهای دیگه خیلی دیدم این جور موارد بچه ها خوب شدن هموشنم تاکیید دارن هرچی زودتر بچرو ببرین بهتره برای درمانش

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.