2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 9521 بازدید | 218 پست

عزیزم  پسرت یک ساله لکنت داره ؟و مشاور بردیش؟اگه اقدامی نکردی این خیلی بد. دوستم الان پسرش بزرگ شده ولی یادم تو سن پسر شما بود که بچه ش لکنت گرفت دو سه روز صبر ک د دید بچه خوب نشده بچه رو چندتا دکتر و گفتار درمانی برد بچه سر یک ماه خوب شد. برام تعریف می‌کرد میگفت دکتر گفته بعضی مادرا میان بعد یکی دو سال میگن بچمون دو ساله یا یک ساله لکنت داره!! میگفت دکتر گفته اونا خیلی دیر درمان میشن چون براشون دیر اقدام شده... خواهش میکنم چندتا دکتر برو تا بچه ت زودتر مشکلش حل بشه و خدایی نکرده لکنت زبان رو بچه نمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ سالگی در پسرها خصوصا بدترین سن برای گرفتن لکنت هست و بیشترش عصبی و یا از ترس و یا از دست دادن اعتم ...

هیچکس اداشودرنیاوردطی این یسال بهترشدولی نمیدونم چرا وسط کلمه یاآخرشو تکرارمیکنه

یکسال پیش ترسید لکنت گرفت یکماه پیش دیگه خوب شده بود که الان متوجه شدم وسط کلمه ها وآخرشونوتکرارمیکن ...

الهی بمیرم دخترم هم وقتی استرس می گرفت دو کلمه آخرش و ۲ بار تکرار میکرد ....باید تو یه محیط کاملا ارومی باشه استرس تکلمش و خراب میکنه 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
عزیزم  پسرت یک ساله لکنت داره ؟و مشاور بردیش؟اگه اقدامی نکردی این خیلی بد. دوستم الان پسرش بزرگ ...

آخه خوب شده بود پسرم دیگه ۶ ماه طول کشیدتاروبه بهبودی بره بعد ۹ ماه الان خوب بود که یهوو اینجوری شد

الهی بمیرم دخترم هم وقتی استرس می گرفت دو کلمه آخرش و ۲ بار تکرار میکرد ....باید تو یه محیط کاملا ار ...

دوتاکلمه آخریعنی چی عزیزم متوجه نشدم؟دخترتون لکنت داشت؟الان خوب شده؟

دایی من بچه بوده از پله خورده زمین لکنت گرفته الان که ۵۰ سالشه هنوزم لکنت داره حتما ی دکتر خوب ببر ب ...

لکنتش شدیدبوده یعنی؟مهم نیست بخدا چون شوهرم هم داره وهیچ مشکلی توزندگیش پیش نیومده الانم توفامیل ازهمه موفقتره

دوتاکلمه آخریعنی چی عزیزم متوجه نشدم؟دخترتون لکنت داشت؟الان خوب شده؟

مثلا می‌گفت من این کار رو انجام دادم  انجام دادم...۲ بار تکرار میکرد بعد کاملا شرایط و آروم کردیم خدا رو شکر خوب شده الان ۶ سالشه 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
آخه خوب شده بود پسرم دیگه ۶ ماه طول کشیدتاروبه بهبودی بره بعد ۹ ماه الان خوب بود که یهوو اینجوری شد

عزیزم حتما همین الان زنگ بزن چند جا نوبت بگیر برا پسرت. باید ببریش پیش گفتار درمان. پیش روان شناس خوب هم برو. حتما حتما پیگیرش باش

عزیزم  پسرت یک ساله لکنت داره ؟و مشاور بردیش؟اگه اقدامی نکردی این خیلی بد. دوستم الان پسرش بزرگ ...

گفتاردرمانی بردمش میگم که بعد۹ ماه خوب شد الان شروع کرده آخر کلمات و وسطش وتکرارمیکنه