2777
2789

دوستان من ۲۴هفته هستم‌،خودم کلا وزنم اضافه نکردم،کرونا گرفتم ضعیف شدم‌‌.حالا میگن این پودر واسه تقویت وچاقی مادروجنین خوبه...

کسی استفاده کرده؟

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر به من اون زمان داد و گفت خیلی خوبه ولی اون موقع کم بود و من هرچی گشتم پیدا نکردم دکترم منو فرستاد دکتر تغذیه توصیه هاشو گوش کردم بچه خیلی خوب وزن اضافه کرد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
توصیه هاش چی بود

خوردن پروتئین و مغزیجات مخصوصا گوشت سفید مثل جوجه من جوجه زیاد میخوردم و ماست ایسلندی و خوردن روغن زیتون با غذا ها و اینا دقیق یادم نیست همین چند تا یادمه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من۳۰هفته ام..میخورم..به نظرم ترکیبات ترومام کاملتره..منکه بینیمو میگیرم میخورم قشنگ‌مزه آهن میده..دلستر و بستنی و بادومم خوبه..منم یک ماه پیش کرونا گرفتم وزن جنینم کم شد..دکترم گفت بعد از هر وعده چیز شیرین بخور

خوردن پروتئین و مغزیجات مخصوصا گوشت سفید مثل جوجه من جوجه زیاد میخوردم و ماست ایسلندی و خوردن روغن ز ...

مغزیجات زیاد نخور معمولی بخور چون بچت بیش فعال میشه

من و خواهرم از یه کاربری استفاده میکنیم  تنتون سالم دلتون شاد🌸❤