2777
2789
عنوان

مامانا لطفاً راهنمایی ام کنید

194 بازدید | 16 پست

دخترم ۷ سالشه و دندونش لق شده بود کمی الان زمین خورد اون دندون لق شده خیلی از جاش تکون خورده نمیدونم چه کنم دستم میزنم میگه درد داره 😭

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

خودش میافته یا ببرمش دکتر؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیررسیدم ندیدم چی نوشته بودی توتایپیک سارا.تایپیک تعطیل شده حالا اینجایگو 

فک کنم گفتم تو به خاطر یک سیلی نرفتی تو به خاطر مجموعه دلایل از جمله بی پولی شوهرت رفتی و رفتن طلاق گرفتنت دلیل قوی بودنت نیست طلاق راحت ترین راهه شاید ظاهرا پروسه سختی داسته باشه ولی از یک ۰ایی به بعد کلا تموم میشه رابطه ات ولی کسی قوی هست که تو شرایط سخت با یک تلنگر فرار نکنه وقتی که مادرم باشع و یک بچه وسط باشه ترک کردن راه ترین راه فرار از مشکلات اگه تمام تلاشتو کردی تا بسازی زندگیتو با یک سیلی رفتن درست نیس 

فک کنم گفتم تو به خاطر یک سیلی نرفتی تو به خاطر مجموعه دلایل از جمله بی پولی شوهرت رفتی و رفتن طلاق ...

خخخ اره کسی که بایسته کتک بخوره قویه .تو مثل سارا قوی باش خیلی خوبه .من بخاطرسیلی و بی پولی یاهرچی که دارم جدامیشم .نتیجش اینه که انقد برای خودم ارزش قائل شدم که نمونم و عذاب بکشم .یکبارحق زندگی دارم و نمیخوام مثل شماها ازدستش بدم .بچمم کناریک مادرقوی و تورفاه بهتربزرگ میشه 

فک کنم گفتم تو به خاطر یک سیلی نرفتی تو به خاطر مجموعه دلایل از جمله بی پولی شوهرت رفتی و رفتن طلاق ...

طلاق راحت ترین راه نیست .بهتره یدونی برای یک زن طلاق راه اخره و سخت ترین انتخاب .پس فکرنکن خیلی راحته .بعدازطلاق مشکلات زیادی وجودداره ولی من انقد قوی هستم که ازپسشون بربیام .کسی که میمونه کتک میخوره قوی نیست چون نمیتونه تنها ازپس زندگیش بربیاد.

خخخ اره کسی که بایسته کتک بخوره قویه .تو مثل سارا قوی باش خیلی خوبه .من بخاطرسیلی و بی پولی یاهرچی ک ...

هنوز که کامل جدا نشدی اولا اول راهی 

ثانیا بزار جدا شی بعد ببینیم رفاه یک بچه بی پدر چیه 

ثالثا اینقدر نگو کتک و فلان دنیا آدمو تو موقعیتی قرار میده که تفشو بلیسه 

بعدشم سارا اصلا ضعیف نیس 

طلاق راحت ترین راه نیست .بهتره یدونی برای یک زن طلاق راه اخره و سخت ترین انتخاب .پس فکرنکن خیلی راحت ...

اشتباه فک میکنی طلاق اسونت ین راهه الان اولش سخته بغد تموم شدن پروسه هاش دیگه سختی نداره 

اما سختی بعد طلاق برای مادر و بوش خب یک چیز دیگس 

هنوز که کامل جدا نشدی اولا اول راهی  ثانیا بزار جدا شی بعد ببینیم رفاه یک بچه بی پدر چیه  ...

اول راه به اخر راه فکرکردم که شروع کردم .بعدشم پس اینهمه بچه ای که پدرمادرشون جداشدن و به جایگاه درستی رسیدن .و یا بجه هایی که هم پدروهم مادر بالاسرشون بوده اما خلاف شدن .دلیلش و بهم توضیح بده .ازنظرتو سارا ضعیف نیست و ازنظرمن ضعیفه .ازنظرمن کسی که اجازه بده بهش ظلم بشه ضعیفه .خدا گفته حقت وبگیر .دنیا هرجورکه باشه مطمئن باش من این اجازه روبهش نمیدم که کتک خور کسی بشم 

اشتباه فک میکنی طلاق اسونت ین راهه الان اولش سخته بغد تموم شدن پروسه هاش دیگه سختی نداره  اما ...

بعدطلاق .مشکلاتی به وجودمیاد اولیش اینه که همه میزارنت زیر ذره بین از خانواده گرفته تافامیل و دوست واشنا .مشکلات مالی)که خداروشکر من این مشکل و ندارم)مشکلاتی که بچت و بایدبزاری و بری سرکار(من پیش مادرم میزارم تاحدودی خیالم راحته)وخیلی مشکلات دیگه بدترازهمش اینه که هرروز به این فکرمیکنی چی فکرمیکردم وچیشد

اول راه به اخر راه فکرکردم که شروع کردم .بعدشم پس اینهمه بچه ای که پدرمادرشون جداشدن و به جایگاه درس ...

بله درسته حقتو بگیر خدا گفته ولی دیگرام رو قضاوت نکن و دلنشکن شاید اون با ۳ بچه نتونه بره همونطوری که تو با یک بچه که فک کنم دختره حالا حالا نتونی مجددا ازدواج کنی

بله درسته حقتو بگیر خدا گفته ولی دیگرام رو قضاوت نکن و دلنشکن شاید اون با ۳ بچه نتونه بره همونطوری ک ...

ازاول که ۳تابچه نداشت .اون شوهرش قبل بارداریش کتکش زده بوده پس میتونسته جدابشه.پس قضاوت نکردم .واقعیتی که باتوجه به داستان زندگیش خوندم وگفتم بهس .بعداینکه چرا فکرمیکنید کسی که جدابشه چون بچه داره دیکه نمیتونه ازدواج کنه من خیلیارودیدم ازدواج کردن و خوشبختن 

ازاول که ۳تابچه نداشت .اون شوهرش قبل بارداریش کتکش زده بوده پس میتونسته جدابشه.پس قضاوت نکردم .واقعی ...

نه غک نمیکنم منم دختر دارم بعضا به جدایی فک میکنم ضعیف نیستم ولی هیچ جای دنیا جز کنار پدرش تو این سن برای دخترم امن نیست

نه غک نمیکنم منم دختر دارم بعضا به جدایی فک میکنم ضعیف نیستم ولی هیچ جای دنیا جز کنار پدرش تو این سن ...

نظرهامتفاوته .به نظرمن جای امن برای دخترم جای هست که  دعوا نبینه .تنفر نبینه .ارامش داشته باشه

نظرهامتفاوته .به نظرمن جای امن برای دخترم جای هست که  دعوا نبینه .تنفر نبینه .ارامش داشته باشه

اره نظرات متفاوته ولی اگه اینقدر در مقابل نظر تو مقاوت شد تو تاپیک سارا چون تند نوشتی و جای سارا نبودی و قضاوت بد کردی میدونی تجربه به من بارها ثابت کرده وقتی میگم من هرگز نمیتونم فلان کنم یا بهمان دیری نمیگذره که تو کاسه ام میزاره دنیا 

مثلا یکبار تو مدرسه وقتی یکی از بچه ها ازدواج کرد گفتم عمرا بابای من تو این سن اجازه خواستگاری بده له من چه برسه ازدواج ولی دوماه نکذشت از حرفم سر سفره عقد نشستم تو ۱۸ سالگی 

یا مثلا گفتم عمرا من نمیتونم تحمل کنم مردی خیانت کنه چطور فلانی تحمل کرده من که باشم ال میکنم و بل چند ماه نگذشت تو اون موقعیت خودمو دیدم یا کلی چیز دیگه ....

به هر حال هر تصمیمی بگیری موفق باشی اگه مطمینی بهترین تصمیم ثابت قدم باش تو راهت ولی به عنوان یک دوست مجازی کسیو قضاوت نکن فدات🧡