2777
2789
عنوان

بچه‌ها واکسن بزنم یا نزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 30 پست

کرونا ۲ هفته ست علائمش،شما ۳ ماهه حساسیت داری.پس خداروشگر کرونا نیست..بزن با خیال راحت

عضو گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن شروع ۱۷ / ۹ /۰۰(۶۷/۷۰۰)🧡هدف (۵۵) 🧡قد ۱۵۵🧡🌷🍁🤩۲۰ / ۹ / ۰۰ (۶۶/۸۰۰)🧡۲۸ / ۹ /۰۰ (۶۶/۱۰۰)🧡۵ / ۱۰ / ۰۰(۶۵/۷۵۰)
کرونا ۲ هفته ست علائمش،شما ۳ ماهه حساسیت داری.پس خداروشگر کرونا نیست..بزن با خیال راحت

یعنی تست ندم؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی تست ندم؟

اگر میخوای بری تست بدی،اره بده ولی کرونا نداری ...اگر داشتی یک ماه اخیر خودشو نشون میداد ..۳ ماه غیر ممکنه 

عضو گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن شروع ۱۷ / ۹ /۰۰(۶۷/۷۰۰)🧡هدف (۵۵) 🧡قد ۱۵۵🧡🌷🍁🤩۲۰ / ۹ / ۰۰ (۶۶/۸۰۰)🧡۲۸ / ۹ /۰۰ (۶۶/۱۰۰)🧡۵ / ۱۰ / ۰۰(۶۵/۷۵۰)
عزیزم کجایی؟

قم هستم

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

عزیزم بهداشت صب زود برو بگو اومدم ازمایش بدم ازمایش رایگانه بعدم  واکسن بزن حتی علایم کرونا اگه باشه برطرف میشه  با واکسن

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
قم هستم

عزیزم میشه بگید کجا تست دادید منم برم ممنون میشم عزیزم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

عزیزم بهداشت صب زود برو بگو اومدم ازمایش بدم ازمایش رایگانه بعدم  واکسن بزن حتی علایم کرونا اگه ...

عزیزم همونجا که واکسن میزنن تستم میگیرن؟

آره عزیزم منم همش سرفه خشک دارم خیلی میترسم

نترس برو بزن  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
فدات شم عزیزم میشه آدرس بدین منم برم خیلی نگرانم

فکر کنم باید به مرکز بهداشت محله خودتون برین. 

من به شهرک پردیسان، خیابان ایمان کوچه 5 رفتم. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹