s_purple_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 عنوان اگه یکی و سیو کنید بعد استوری بزارید بعد پاکش کنید از مخاطبا استوری تون و می تونه ببینه؟ 188 بازدید | 14 پست براش میاد؟ اصلا اگه ببینه شما متوجه می شید که توی وات دیده؟؟ 1400/07/12 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
76golnaz عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 1332 اگه هر دو طرف شمارشون ذخیر باشهبله میبینن مال همو اگه که نهپس نه
مامان_صدرا_جونم عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 982 مال من جی بیه میشه.. اخع یع بار یکی شمارشو سیو کردم بعد رفتم پروفشو دیدم و اینا.. یه استوری داش که نگاه کردم بعد رفتم پاک کردم شمارشو ولی استوریش بود توی وضعیت هام.. 🌱☺من "باید" بتونم و میتونم..☺🌱
s_purple_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 اگه هر دو طرف شمارشون ذخیر باشه بله میبینن مال همو اگه که نه پس نه نه ببین منظورم اینه اگ من ی استوری بزارم بغداد شماره طرفو از گوشیم پاک کنم بعداز کاشان استوری هااون موقع می تونه استوریم و ببینه؟ چوندقبلش شماره اش سیو بوده و بعدد گذاشتن استوری پاک کرده شده
s_purple_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 بایدهردوطرف شمارهموداشته باشن خب اون طرف شماره و سیو داره ولی ببین منظورم اینه اگ من ی استوری بزارم بغداد شماره طرفو از گوشیم پاک کنم بعداز کاشان استوری هااون موقع می تونه استوریم و ببینه؟ چوندقبلش شماره اش سیو بوده و بعدد گذاشتن استوری پاک کرده شده
s_purple_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 مال من جی بیه میشه.. اخع یع بار یکی شمارشو سیو کردم بعد رفتم پروفشو دیدم و اینا.. یه ا ... الان یعنی اگ سیودباشه و منساتوری بزارم بعد شمارشو پاک کنم استوری من برضا میاد ؟ منظورم قبل اینکه استوریمو ببینه من شمارشو پاک کنم هستا
مامان_صدرا_جونم عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 982 خب اون طرف شماره و سیو داره ولی ببین منظورم اینه اگ من ی استوری بزارم بغداد شماره طرفو از گوشیم پاک ... بغداد و کاشان چی میگه این وسطᥬ🤣᭄ 🌱☺من "باید" بتونم و میتونم..☺🌱
76golnaz عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 1332 نه ببین منظورم اینه اگ من ی استوری بزارم بغداد شماره طرفو از گوشیم پاک کنم بعداز کاشان استوری ها او ... اگه بلافاصله بعد از استوری شمارشو پاک کردی بله ندیدهشاید هم بلافاصله بعد گذاشتن استوری دیده قبل از اینکه شمارش پاک شده باشه
مامان_صدرا_جونم عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 982 الان یعنی اگ سیودباشه و منساتوری بزارم بعد شمارشو پاک کنم استوری من برضا میاد ؟ منظورم قبل اینکه است ... بستگی به واتس اپش داره.. اگه از این معمولیا باشه نه.. چقدر غلط املایی داری.. 🌱☺من "باید" بتونم و میتونم..☺🌱
مهربون_سایت عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 6833 خب اون طرف شماره و سیو داره ولی ببین منظورم اینه اگ من ی استوری بزارم بغداد شماره طرفو از گوشیم پاک ... بله میتونه ولی بعداینکه شمارشوپاک کردین دیگه نمیتونه ببینه زیرنویس وضعیتت هم بعداینکه شمارشوحذف کردی اسمش پاک میشه منظورم همون لیست کسانی که استوری تودیدنه
s_purple_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 بغداد و کاشان چی میگه این وسطᥬ🤣᭄ لعنت ب این کیبوردم 😂😂😂حالا کل جمله و بچسب اونو ولش
مامان_صدرا_جونم عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 982 راستی به تنظیمات واتس اپم ربط داره.. اگه بزاری روی فقط مخاطببن فک نکنم ببینه.. 🌱☺من "باید" بتونم و میتونم..☺🌱
s_purple_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 838 بستگی به واتس اپش داره.. اگه از این معمولیا باشه نه.. چقدر غلط املایی داری.. کیبوردم عوض کردم هرچی می نویسم ی چی دیگه تحویل میده :
مامان_صدرا_جونم عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 982 کیبوردم عوض کردم هرچی می نویسم ی چی دیگه تحویل میده : باید بری توی تنظیمات اصلاح خودکارشو برداری.. 🌱☺من "باید" بتونم و میتونم..☺🌱