2777
2789
عنوان

درآمد

187 بازدید | 29 پست

بچه ها پریروز تو یه پیجی تو اینستا در مورد درامد و‌اینا نظر سنجی کرده بودن بعد خیلی ها گفتن ما یکی دو تا بچه داریم با ماهی ۴ تومن و ۵ و اینا زندگی میکنیم به نظر شما راست میگن؟واقعا میشه همچین چیزی؟احه واقعا هزینه ها بالاست،من خودم فعلا شاغل نیستم ،بچه هم نداریم ولی بعضی وقتا استرس داریم برا شرایط مالیمون و اجاره خونه و اینا

والا من شوهرم ماهی ۱۵۰۰بعضی وقتابیشتر بعضی وقتاکمترهم کارمیکنه دوبچه هم دارم

الهی قسم به چهارده معصومت،،،به سر بریده امام حسین،به پهلوی شکسته مادرمون زهرا،، به غریبی امام رضا قسمت میدم،هم خودم هم بچهام نگاهی بکن که خیلی محتاجیم😞 التماس دعا از تمام نی نی سایتهایی عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من شوهرم ماهی ۱۵۰۰بعضی وقتابیشتر بعضی وقتاکمترهم کارمیکنه دوبچه هم دارم

ولی بخور نمیری ن زندگی راحت ن آرامش ن خرید درست ن لباس خوب... زندگیاخیلی سخت شده

الهی قسم به چهارده معصومت،،،به سر بریده امام حسین،به پهلوی شکسته مادرمون زهرا،، به غریبی امام رضا قسمت میدم،هم خودم هم بچهام نگاهی بکن که خیلی محتاجیم😞 التماس دعا از تمام نی نی سایتهایی عزیز

بله برای شدن که میشه ولی خب امکانات رفاهی در سطح پایین فراهم میشه یه کم شاید سخت بگذره وگرنه نسبت به خیلیایی که حقوق ثابت ندارن و یکی دو تومن میگیرن بهتره سعی کن خودتم شاغل بشی حتی کار در خانه انجام بده 

چرا فکر میکنی دروغ میگن خیلیا وضع زندگیشون سخته و حتی با حقوق پایینتر از ۴ ۵تومن دارن زندگیشونو میچر ...

والا شوهر من از۱۵۰۰ بعضی ماها دومیلیون....کارگره شاید درماه ۱۰یا۱۲روزش سرکارباشه

چرا فکر میکنی دروغ میگن خیلیا وضع زندگیشون سخته و حتی با حقوق پایینتر از ۴ ۵تومن دارن زندگیشونو میچر ...

نمیدونم اخه واقعا هزینه ها بالاست من خودم استرس اجاره خونه ی امسالمونو دارم صاحبخونه هم کلا رهن و اینا نمیگیره بیشتر اجاره میخواد ،با خودم میگم چه طوری از پس هزینه های کلاس و کتاب و لباس و اینای بچه اشون برمیان