2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری بعد از مرده زایی

2898 بازدید | 63 پست

تو هفته ۳۹زایمان کردم پسرم مرده بود توشکمم 

الان ۴ماه گذشته از زایمانم با قرص و آمپول باردار شده بودم پلی کیستیک هستم  دیروز رفتم مطب دکتر بهم دوباره دارو محرک تخمک گذاری داده واسه ماه آینده میخوام اقدام کنم ولی خیلی استرس،ترس دارم از تکرارش از یه طرفم دلم خیلی شدید بچه میخواد سر دو راهی سختی گیر کردم😢😢

اینجا کسی تجربه داشته یا تو اطرافیانش دیده که حاملگی بعد مرده زایی به سرانجام رسیده تکرار نشده

تو آزمایش جفتم هم فقط عفونت نشون داده مال خود بچم بوده دکتر گفت ب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله خدا جاشو خیلی زود برات پر کنه گلم. نگفت علتدعفونت جفت جنین چی بوده؟

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
ایشالله خدا جاشو خیلی زود برات پر کنه گلم. نگفت علتدعفونت جفت جنین چی بوده؟

نه فقط گفت یه بار چیزی نیست برای این بار بیشتر  مراقبت میکنیم ان شاءالله

آنچه که صلاحت هست.  استرس نداشته باش چون یه تجربه بد داشتی قرار نیست دوباره برات اتفاق بیافته. ...

الهی آمین بخدا توکلم فقط به خودش ولی یه ترسی دارم ته دلم خیلی حس تلخ و سختی

نه فقط گفت یه بار چیزی نیست برای این بار بیشتر  مراقبت میکنیم ان شاءالله

ایشالله به حق امشب و سه اقای این شبها . جاش زود برات پر بشه. سرتو گرم کن و با توکل بر خدا دوباره شروع کن. حتما عوضشو خدا بهت پیده ایشالله

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
الهی آمین بخدا توکلم فقط به خودش ولی یه ترسی دارم ته دلم خیلی حس تلخ و سختی

به چیزهای بد فکر نکن . اولا خودتو مریض و خسته میکنی بعدشم آدم به هر چی فکر کنه جذبش میکنه. توکل کن بخدا 

خودش هرچه صلاحت باشه برات مقدر میکنه

ایشالله به حق امشب و سه اقای این شبها . جاش زود برات پر بشه. سرتو گرم کن و با توکل بر خدا دوباره شرو ...

پس ان شاءالله توکل بخدا شروع میکنم  برام دعا کن ترو خدا خواهر از تهه دلت اسمم دلنیا ست

انشانه زودتر خبر بارداری و بسلامتی بدنیا اومدن فرزندت رو بهمون میدی. اعتمادبنفستو ببر بالا عزیزم

الهی آمین 😍😍😍😍😍 یعنی اون روز میاااد باشه چشم ان شاءالله برام دعا کن قربون دلت بشم ممنون واسه انرژی مثپتت

پس ان شاءالله توکل بخدا شروع میکنم  برام دعا کن ترو خدا خواهر از تهه دلت اسمم دلنیا ست

عزیزم باید زیر نظر دکتر باشی که دوباره کی شروع کنی . به خدا خوشبین باش. کمکت میکنه. برا منم دعا کن نینیم ریزه ممکنه ای یو جی ار باشه خدای نکرده. دعا کن تا زایمان وزنش نرمال بشه. 

عزیزم باید زیر نظر دکتر باشی که دوباره کی شروع کنی . به خدا خوشبین باش. کمکت میکنه. برا منم دعا کن ن ...

بالا گفتم که دیروز رفتم مطب بهم دوباره دارو داده بعد ۴ماه واسه ماه آبان زیر نظر دکتر هستم

باشه ان شاءالله که چیزی نیست و نی نیتو سالم و سلامت بغل میگری الهی آمیییین