2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری بعد از مرده زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2900 بازدید | 63 پست
سلام عزیزم میشه بپرسم چ دارویی خوردی باردارشدی بعدش توی بارداری چیا خوردی

علیکم السلام گلم 

من سونو و ازمایشاتو انجام دادم قبل بارداری که معلوم شد پی کو هستم و تنبلی تخمدان دارم و تخمک ازاد نمیکنم 

دکترم بهم لترزول و سینال اف و پی دی پرگ دادن 

و تو بارداریم هیچی مصرف نکردم که تو ۳۹هفته مرده دنیا اومد پسرم البته دوقلو بودن یکیش تو هفته ۷ رشدش متوقف شد و خودش جذب شد 

علیکم السلام گلم  من سونو و ازمایشاتو انجام دادم قبل بارداری که معلوم شد پی کو هستم و تنبلی تخ ...

الان منم تنبلی تخمدان دارم دارها جواب نمیده

الان دوماهه پریود نشدم بدنم عادت میکنه 

الان توی بارداری چ دارویی میخورین

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان منم تنبلی تخمدان دارم دارها جواب نمیده الان دوماهه پریود نشدم بدنم عادت میکنه  الان توی ...

من بعد مرده زایم روحیه مو کلا از دست داده بودم تا جایی که وزنم تا ۱۳۸کیلو رفت  ولی بعدش به خودم اومدمو کل سیسمونیشو جمع کردمو و با خودم گفتم بیخیال از خودم که مهمتر نیست یه بار دیگه پاشدم و توکل بخدا کردم و شروع کردم به رژیم و باشگاه و پیاده رویی مرتب باشگاه مو می رفتم رژیممو رعایت کردم ۱۸ کیلو کم کردم شدم ۱۱۴کیلو تا ۳ماه کامل یعنی تا ماه رمضان بعدشم که روزه می گرفتم دیگه نرفتم باشگاه گفتم بعد ماه رمضون میرم و همچنان رژیممو داشتم که تو ماه رمضون پرید شدم و اون شد اخرین پریدم و بعدش دیدم الحمدلله باردار شدم😍😍😍 خودمم شک بودم طبیعی و بدون هیچ دارویی بود الانم تا این لحظه که ۲۴هفتمه هیچ دارویی مصرف نکردم شکر خدا 

ان شاءالله شمام هرچه سریعتر باردار میشی گلم

چی اتفاق بیوفته😢

سلام عزیزم خوبی ب سلامتی زایمان کردی

تو‌یکی از پیامات دیدم مرده زایید بخاطر داروهای بارداری بود؟

منم دارو زیاد استفاده کردم با اون پیامتون خیلی ترسیدم

واقعا بخاطر دارو بوده

سلام عزیزم خوبی ب سلامتی زایمان کردی تو‌یکی از پیامات دیدم مرده زایید بخاطر داروهای بارداری بود؟ م ...

سلام گلم نه هنوز 4 هفته مونده ان شاء الله 

نه عزیزم نگران نباش واسه همه که مثل هم نیست مال من قسمت این طور بود خدا بهش این قدر عمر داده بود 

دارو های نازایی روی آنزیم های کبدیم تاثیر گذاشته بود و  تو شش ماه افتادم رو خون ریزی و لکه و چرک سیاه دیدن ماما گفت جفتت مشگل داشته بعدم دور گردنش هم بند ناف پیچیده بود دو سه دور

آزمایش آنزیم کبدی نداده بودین؟

نه بعد زایمان دکترم برام نوشت بالا بود یعنی بعدن فهمیدم که دکترم گفت یه مدت ورزش کن منم ورزش و رژیم شروع کردم که شکر خدا طبیعی و بدون دارو باردار شدم 

نه بعد زایمان دکترم برام نوشت بالا بود یعنی بعدن فهمیدم که دکترم گفت یه مدت ورزش کن منم ورزش و رژیم ...

خوب خدارو شکر 

من آزمایش آنزیم کیدی دادم همه چه خوب بود خداروشکر 

انشاالله بچتو به سلامتی ب دنیا بیاری گلم

کی میشه به هفته شما برسم خیالم راحت شه