2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

129 بازدید | 5 پست

بعد از ازدواجم اولین باری که وارد خانه ی پدرشوهرم شدم تصورم این بود که از یک عروس استقبال گرمی میشه، اما 7 صبح که رسیدیم اونجا، همشون خواب بودن و حتی بخاری رو روشن نکرده بودن که اتاق گرم بشه، چون زمستون بود و شهر شوهرم تبریزه، واقعا اون سرما سختم بود،ظهر هم غذا رو دادن که خودم بپزم و خب چون نوعروس روز اول ناهار می‌پخت خیلی سخت بود برنجم شفته شد و مادرشوهرم کلی هم چیزیم گفت... منم دیگه نرفتم تبریز... امسال بعد از سال ها رفتیم و رفتارشون خوب بود اما اون رفتارها تو ذهنم مونده، گاهی میگم ی عروس چوسی باشم اما بلد هم نیستم

چ استقبال گرمی

منم اون اوایل هروقت میرفتم تا میرسیدم شروع میکردن همه باهم راجب موضوعات مضخرف دعوا دادوبیداد... بعدها میگفتم کاش همون موقه ب نشان اعتراض ب این رفتاراشون یبار عکس العمل نشون میدادم وسرسنگین میشدم ، چون بعدازاون رفتارای عجیب اونا بامن بدشدن و اذیتم کردن....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونا عادت کردن به اون هوا و شاید نمیدونستن برا شما سرده

غذا باید حداقل برنج رو تو خونه یاد گرفت باید خونواده یاد بدن(البته هر کی حرفه ای هم باشه گاهی خراب میشه)

بهرحال یه بچه ده ساله هم غذا بپزه و خراب کنه بهش حرف میزنن

الان بهتر شدن چند بار دیگه بری بیای اون خاطره کمرنگ تر میشه و عادت میکنی

الان مهمه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

همون بعد از سالها ببینیدشون بهتره

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗
اونا عادت کردن به اون هوا و شاید نمیدونستن برا شما سردهغذا باید حداقل برنج رو تو خونه یاد گرفت باید ...

مگه چون مهمون کاری رو میتونه باید بکنه؟!! اونم که از غذایی که با زحمت پخته شده ایراد میگیره بی برو برگرد بیشعوره! حتی اگه شوهر بعد از بیست سال زندگی باشه چه برسه به آدمی که بار اوله اومده خونتون! بچه ده ساله الان که رک به طرف میگه حروم لقمه ای و غذا رو هم نمیده.

البته موافقم که ایشون بهتره بعد از این همه سال فراموش کنه و ببخشه ولی هر رفتار زننده‌ای رو توجیه و مردم رو بابت انتظار حداقل احترام سرزنش نکنید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.